Pazartesi, Mart 13, 2023

Silivrispor liderlik sancağını bırakmadı


Bölgesel Amatör Lig 13. Grup'ta zirvede olan Silivrispor evinde misafir ettiği bir başka İstanbul takımı olan Sancaktepe FK karşısında farka gitti ve maçı 5-2 kazanarak haftayı kazançla kapatan taraf oldu.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası vasat bir mücadeleye sahne olan maçta ev sahibi Silivri ilk yarıda bulduğu gollerle farka gitti ve üç puanı hanesine yazdırmasını bildi. Kendi saha ve seyircisi önünde müsabakanın ilk yarısında adeta şov yapan Silivrispor ikinci yarı yaşadığı tutukluğun kurbanı oluyordu. 

Maça hızlı başlayan Silivrispor maçın daha 13.dakikasında Engin Gülle’nin asist yaptığı topu iyi takip eden Tayfur Emre Yılmaz golünü yazdı ve durumu 1-0 yaptı. Müsabakanın 16.dakikasında yine Engin Gülle’nin asistinde Tayfur Emre Yılmaz golle buluştu ve durum 2-0 oldu. Müsabakanın 26.dakikasında Ali Yılmaz sol kanattan yaptığı bindirmede topu köşeye yuvarladı ve durumu 3-0 yaptı. Müsabakanın 39.dakikasında Tayfur Emre Yılmaz golü ile tribünler şenlik evine dönüştü 4-0 olan maçta ilk yarı da bu skorla tamamlandı.


KONUK EKİPTEN ÜST ÜSTE GOLLER

İkinci yarıya hızlı başlayan ekip ise konuk Sancakte FK oldu. Müsabakanın 64.dakikasında kazanılan penaltı atışında Muhammet Keçeci durumu 4-1 yaptı. Bu golün hemen ardından 66.dakikada yine Muhammet Keçeci durumu 4-2 yapan golünü kaydetti. 

GOL KAÇIRMA REKORU!

Bu golün ardından oyuna ağırlığını koyan Silivrispor birbiri ardına girdiği pozisyonlarda Sancaktepe kalecisini takıldı. Son 20 dakika içinde birbirinden net 6 pozisyonu kaçıran Silivrisporlu oyuncular daha dikkatli oyun ve odaklanınca müsabakanın 90.dakikasında takımı rahatlatan golü Muhammet Yeşilyurt attı ve maç 5-2 ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlandı.

SİLİVRİSPOR PUANINI 41 YAPTI

Silivrispor aldığı bu galibiyetle puanını 41 yaparak zirvede olmaya devam ederken en yakın takipçisi Görükle İpekspor’da Babaeski takımını 2-1 yenerek 40 puana yükseldi.

Haber: Engin Akın

SANCAKTEPE FK

SİLİVRİSPOR


Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.