Pazar, Mart 12, 2023

Sefaköy Kartalspor şampiyonluğu kutladı


Tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig’e yükselen Sefaköy Kartalspor Şampiyonluğu Yönetim, Teknik Heyet, Futbolcular ve Taraftarları ile birlikte kutladı. Yönetim, Teknik Heyet, Futbolcular ve Taraftarlar Küçükçekmece Gölbaşı Restoranda düzenlenen Şampiyonluk kutlamalarında gönüllerince eğlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunuşu ile başlayan gecede siyah beyazlılar şampiyonluğun coşkusunu gecenin geç saatlerine kadar kutlarken yöneticiler, teknik kadro ve sporcular gece boyunca piste çıkarak hem kurtlarını döktü hem de sezonun stresini attı. Gecenin sürprizi ise Genel Kaptan Utku Dayı'nında aynı gün doğum günü olması nedeni ile şampiyonluk pastası oldu. Kulüp başkanı Yener Dayı teknik heyet ve futbolcularla birlikte şampiyonluk pastasını kesti.



Gecede ilçe kulüplerinin yöneticileri ve teknik adamları da boy gösterirken gecenin açılış konuşmasını yapan kulüp başkanı Yener Dayı Sefaköy Kartal’da 52 yıllık bir mazisinin olduğunu, bunun 25 senesini de kulüp başkanı olarak geçirdiğini belirterek çok zorlu yollardan geçerek, sıkıntılar yaşayarak bugünlere geldiklerini söyledi.

Dayı şunları söyledi: “Biz buralara gelene kadar çok meşakkatli yollardan geçtik. Sıkıntılar yaşadık. O sıkıntılı zamanlar içinde zaman zaman düşünceleriyle zaman zaman da fiziki katkılarıyla yardımcı olan ve hakkın rahmetine kavuşarak bugün yanımızda olamayan bütün değerlerimize teşekkürü borç biliriz. Benim de 52 yıldır Kartal’da mazim var. 25 yıldır da başkanım. Bu aşamaya gelene kadar da bize bu imkanı sağlayan aileme de buradan çok teşekkür ediyorum.



"Hamurumuzda hep hedefe oynamak var"
Biz bu statü değişmeden önce 4 yıl üst üste 3. Lig'e yükselmek için Türkiye Şampiyonası'na gittik. Sefaköy Kartalspor’un hamurunda hep hedef oynamak var. Statü değiştikten sonra da biz bu işi bırakmadık. Hedefe ulaşacağız diye iki sezon arka arkaya Play Off oynadık. Ama ne yazık ki hep üç skordan mağlubiyet tecelli etti. Biz iki dönem Play Off oynayıp kaybetmemize rağmen bu işi bırakmayan bir anlayışla ve aynı hocamızla yola devam ettik. Bu sene sağolsun kardeşime de teşekkür ediyorum. Ekonomik anlamda çok katkısı, yardımı oldu. Ayrıca onikinci adam pozisyonundaki seyirciler de bize çok destek oldular.

Yaptığımız işte şeffaflık vardı. Nitekim bu sene yaptığımız transferlerle ve pırıl pırıl kardeşlerimizle ilk günden beri koyduğumuz hedef doğrultusunda, sevgili hocamın gayretleri ve genel kaptanımın çabalarıyla geçmişte kaybetmemize rağmen oynadığımız iki Play Off’u kaybetmemize rağmen kazandığımız tecrübeyle Sefaköy Kartal’ın her zaman hedefe oynadığını kanıtlamış olduk.



Bu başarıda emeği geçen hocasından malzemecisine kadar herkese teşekkür ediyorum. Öyle ya da böyle bu hedefi yakaladık.  Yakalamamızdaki en büyük nedenlerden biri de hocamızdır. Ona da teşekkür ediyorum. Ayrıca bu gecede bizleri onurlandırarak aramızda olan bölgemiz spor kulüplerinin temsilcilerine kendi adıma, yönetim kurulum adına ve sporcular adına hepinize çok teşekkür ediyorum.”



Açık artırma Alageyik'in
Bu arada konuşmanın ardından kulüp yararına futbolcuların imzaladığı futbol topu ve eşofman açık arttırmaya çıktı. Açık arttırmada futbol topu ve eşofman en son teklif veren K.Çekmece Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emre Alageyik’e kaldı. Alageyik’in ödüllerini kulüp başkanı Yener Dayı taktim etti.

Plaket takdim edilmesinin ardından taraftarlar sanatçı Ufuk Yaşan'ın şarkı ve türküleri ile  geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenerek şampiyonluğun tadını çıkarttılar.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.