Pazartesi, Mart 20, 2023

Şampiyon Güngören kupasına kavuştu


İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta şampiyonluğunu daha önce garantileyen Güngörenspor son maçında Ramispor ile 1-1 berabere kalırken maç öncesi şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Fikstür gereği bu maçı sahasında oynaması gereken Ramispor, mücadelenin sıralamaya etki etmemesin de etkisiyle, Güngörenspor'a büyük bir jest yaparak karşılaşmanın Güngören Belediye Stadı'nda oynanmasını kabul etti. Kırmızı-Beyazlılar ayrıca bir jeste daha imza atarak şampiyon takımı sahaya çıkışında alkışladı.

Maç öncesi kupa töreni
Karşılaşma öncesi Kupa ve Madalya töreni yapıldı. Şampiyon Güngören Spor Kulübü'nin kupasını İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Parlakkılıç ve Güngören Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Erol Pehlivan verdi.


Gündüz: Hedefimize ulaştık

Kupa töreninde Kısa bir konuşma yapan Güngören Spor Kulübü Başkanı Serdar Gündüz "Hedefimiz ilk önce Süper Amatör'de şampiyon olmak. Ardından Bölgesel Amatör Lig ve profesyonel ligi hedefliyoruz. Emin ve sağlam adımlarla yola devam ediyoruz. Yönetim kurulu üyelerimize, sporcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Yıldırım: Kenetlendik ve başardık
Güngörenspor İkinci Başkanı Mehmet Yıldırım da "ilk maçımızdan son maçımıza kadar kenetlendik ve şampiyonluğa inandık. Herkesin emeğine yüreğine sağlık" diye konuştu.


Karşılaşmayı Büşra Aydoğdu,Samet Sayın,Resul Can Deniz hakem triosu yönetti. İlk yarısı 0-0 biten maçta Ramispor 48'de Zafer Elbir ile öne geçti. Güngörenspor'da Mehmet Serhat Sever 84'te penaltıdan skoru 1-1 yaptı. Maç bu skorla bitti. Güngörenspor cephesinde kutlamalar maç sonu da devam etti.

Haber: Alper Kaderoğlu

FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.