Pazartesi, Mart 20, 2023

Paşabahçespor'dan 'Büyük' adım



İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta kalma mücadelesi veren Paşabahçespor sahasında Büyükçekmece Belediyespor'u 1-0 yenerek az da olsa rahat bir nefes alırken, rakibini de son haftalardaki kritik tabloya dahil etti!

Tek gol 28. dakikada geldi... Fırat'ın koşu yoluna gönderdiği topla buluşup süren Ferdi Çolak, ceza alanına girdiğinde kendisini karşılayan Kaleci Adem'in üstünden güzel bir aşırtma ile takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını attı.

81'de Rakip atağını faul ile kesen Büyükçekmecespor'dan Nurullah Çelik gördüğü ikinci sarının ardından Kırmızı Kartla oyun dışı kaldı.

Maçta iki ekip de fırsatlar yakaladı. Bilhassa Paşabahçe kalecisi Kerem çok kritik iki kurtarışla takımının 3 puanında büyük pay sahibi oldu.

Stat : Paşabahçe
Hakemler : Serkan Hanoğlu, H.Emir Yer, Aykut Sarımusa
Paşabahçespor : Kerem, Ertuğrul, Umut, Fırat, Recep, Sercan ( Dk.89 Gökmen Halis ), Kayra ( Dk.82 Furkan ), Dinçer, Bünyamin ( Dk.90+3 Taha Arda ), Ferdi, Hüseyin ( Dk.89 Çağrı Türk )
Yedekler : Sefa, Sait Emre, Çağrı Tekir, Mehmet Şahin, Yavuz Abbas, Kürşat
Antrenör : Fırat Önder
Büyükçekmece Belediyespor : Adem Arslan, Furkan, Vedat, Onurhan, Okay, Eşref Anıl, Uğur ( Dk.71 Ediz Halis ), Nurullah, Mazlum, Doğanay ( Dk.85 Rıdvan ), Şahin Elçioğlu
Yedekler : Medet, Şahin Ülger, Oğulcan, Efehan, İbrahim, Furkan, Serkan, Görkem
Antrenör : Hakan Delil
Gol : Dk.28 Ferdi Çolak

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.