Pazartesi, Mart 13, 2023

Nilüfer İstiklal'i üç golle geçti


Bölgesel Amatör Lig 14. Grup'ta mücadele eden Nilüfer Belediyespor kazanmaya devam ediyor.

Oynadığı son 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik ile yenilgi yüzü görmeyen, topladığı 22 puan ile grupta 8 maçta en fazla puan toplayan takım olan ve hızla üst basamaklara yükselen Bursa ekibi 31 puan ile 7. Sırada lider Gebzespor'un 11 puan gerisinde yer aldı. 

Hafta sonu da İstiklalspor'u konuk eden Nilüfer Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrıldı. Gol perdesini hafta içi  Değirmenderespor karşısında 2 gol kaydeden Gökhan Aydaş 8. Dakikada Mustafa Aköz'ün asisti ile açtı 1-0. İlkyarı bu skorla sona ererken, güzel futbol sergileyen mavi-beyazlılar oyunun da hakimiydi. 76. Dakikada Nihat Can Demir'in asisti ile günün başarılı ismi Mustafa Aköz ceza sahası içinde topla buluştu ve uzak köşeye plase bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu skoru 2-0 yaptı. 

Uzatma dakikalarında yine Mustafa Aköz muhteşem bir gole imza attı. Kemal Ata Dönersin sağ kanattan ortasında defansın sektirdiği topu ceza sahası yayı içinden dönerek yaptığı müthiş bir vuruşla spor sahalarında ender görülen jeneriklik golü kaydetti 3-0. 

Saha. İbrahim Yazıcı
Hakemler: Nevzat Okat, Emrah Gülhan, Ayhan Uğurlu 4. Hakem Furkan Arıoğul (Kütahya)

NİLÜFER BELEDİYESPOR FK: Fırat Bayrambey, Fatih Aydın, Yunus Emre Çabuker, Veli Ortakçı, Mertcan İhtiyar, Aykut Akgün, Metehan Civelek, Mustafa Serkan Koparan, Nihat Can Demir, Gökhan Aydaş, Mustafa Aköz. 

T. DİREKTÖR: Ayhan Bahar 

İST. OSMANİYE İSTİKLALSPOR: Faruk Çakır, Emre Oral, Ali Sabuncu, Eren Tuncer, Ali Berkin Şenol, Hakan Akyol, Erhan Kansız, Anthony Kuzucu, Emre Şeker, Adem Aydın,  Ertuğrul Köktürk

T. DİREKTÖR: İsmail Demirci

Goller: Dk 8 Gökhan Aydaş, Dk. 76 ve 90+3 Mustafa Aköz 

Haber: Ahmet Mestan - Bursa Amatörün Sesi





Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.