Salı, Mart 14, 2023

Nartspor: B.Gümüşhanespor maçı tekrar oynansın


İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup’ta hafta sonu oynanan ve 2-2 sona eren Bahçelievler Gümüşhanespor-Nartspor maçı sonrası ev sahibi ekibin hakemi eleştiren açıklamalarının ardından konuk takımdan da bir bildiri geldi.

Yeşil-Sarılılar’dan yapılan yazılı açıklamada Bahçelievler Gümüşhanespor'un açıklamasında kulüplerinin isimlerinin de geçmesinden dolayı büyük rahatsızlık duydukları belirtilirken, “Bu sezon hakem hatalarından canı en çok yanan takım Nartspor’dur. Buna rağmen hakemlerimizin iyi niyetinden hiçbir zaman şüphe duymadık. Neredeyse her maçımızda verilmeyen penaltımız, ofsayt diye iptal edilen golümüz, rakibe gösterilmeyen kırmızı kartlar varken bugüne kadar hakemlerle ilgili tek bir söz etmedik. Dolayısıyla cumartesi günü hakemlerin kötü maç yönettiğini iddia edenlerin bu sezon maçlarının hangi şartlarda yönetildiğini doğrusu merak etmekteyiz” denildi.

Açıklamada “Biz TFF’nin işini kolaylaştırmaktan yanayız. Lütfen bu maçı tekrar oynatın” ifadeleri kullanıldı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bizler Bahçelievler Gümüşhane Spor Kulübü olarak Federasyonumuz uygun gördüğü noktada oynamaya varız.Sizleri ilgili şahsi hiç bir noktamız yoktur.Sadece elimizdeki belgeler doğrultusunda hakkımızı aramaktayız ,hepsi bu ,Bu demek değil ki hakemlerimiz hepsi kötü art niyetli bu algıları bırakmalıyız realist olmalıyız ve empaty yapmalıyız.Gerekli belgeleri sizlerle özel olarak paylaşma ya da varız.
Bahçelievler Gümüşhanespor Kulübü Başkan Özdemir Taşkın

Adsız dedi ki...

Hakemlerden dert yakınan Bgs, merkezefendi spor maçında nasıl 3 puan aldıklarını unuttular galiba.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.