Pazar, Mart 12, 2023

Müftüoğlu: İlk yarıda goller gelmese çok zorlanırdık


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta, Siirt İstanbul Yavuzselimspor'u 2-1 yenen Yeşilova Yeni Ufukspor'da başkan Recep Müftüoğlu ve teknik direktör Murat Müftüoğlu karşılaşmayı değerlendirdi.

Kemal Aktaş Stadı'ndaki karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yeni Ufukspor Kulüp Başkanı Recep Müftüoğlu “İlk yarı golü bulmasaydık bu maç zor geçecekti. Erken bulduğumuz gol bizi maçta rahatlattı. O yüzden maçta skor bizim için çok iyi oldu. Bu zorlu maçı kazandığımız için mutluyuz.  Oynayacağımız  tüm maçları kazanarak üç puanla kapatmak için tüm imkanlarımızı zorlayacağız. Bu güç ve azim bizim takımımız da var. Bugüne kadar oynadığımız futbolun her maçta üstüne koyarak ilerliyoruz ve geri kalan maçlarımızı kazanarak klasmana kalacağız” dedi.

Küçükçekmece ekibinin  teknik patronu Murat Müftüoğlu ise “Başarılarından dolayı teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Bu galibiyetimizi her zaman yanımızda olan Başkanımız Recep Müftüoğlu’ya armağan ediyorum. Takımımızı layık olduğu BAL Ligi’ne taşımak için kararlıyız. Engelleri bir bir aşıyoruz. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağız” ifadesini kullandı.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...