Pazar, Mart 19, 2023

Mehmet Aydın Boğaziçi 1907'de


İstanbul 2. Amatör Lig'de sezona şampiyonluk hedefiyle sezona hazırlanan Boğaziçi 1907 Spor Kulübü'nde önemli bir gelişme yaşandı. Beykoz temsilcisi, sportif direktörlüğe Mehmet Aydın'ı getirdi.

 

Profesyonel ve amatör olarak futbol oynayan Aydın kariyeri boyunca Beykozspor,  Darıca Gençlerbirliği, Soğuksuspor, Çubukluspor, Paşabahçespor, Beşyüzevlerspor, İstinyespor ve Mesudiyespor'da forma giydi. Aydın Beykozspor, Çavuşbaşıspor ve Soğuksuspor'da da teknik direktörlük yaptı.
 

Paşabahçe Masterler 80 Takımı'nın kurucusu olan ve yurt içinde yapmış olduğu turnuvalarla adından söz ettiren, Süper Lig'de oynamış birçok futbolcuyu Paşabahçe Masterler 80'e katan Mehmet Aydın amatör futbola vermiş olduğu desteklerle biliniyor.

Hem futbolcu hem yönetici
Bu sezon futbolcu olarak da sahalara geri dönen Mehmet Aydın hem saha içinde hem de saha dışında Boğaziçi 1907 için ter dökecek. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Aydın "Böyle güzel bir ailenin parçası olmaktan memnunum. Başkanımıza ve çok değerli hocam İrfan Avşar'a çok teşekkür ederim. Çok kaliteli bir oyuncu grubu ile güzel başarılara imza atacağız" dedi.

Sürpriz isimler gelecek

Aydın oyuncu kadrosuna çok değerli tanınmış süpriz isimleri katacaklarını belirtti.
Mehmet Aydın'ın imza törenine Boğaziçi 1907 Spor Kulübü Başkanı Okan Yiğit ve teknik sorumlu İrfan Avşar da katılım gösterdi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.