Pazartesi, Mart 20, 2023

Leventspor'un serisini Beykoz sonlandırdı



İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta lider Leventspor sahasında takipçisi Beykozspor'a 1-0 yenilerek yenilmezlik unvanını kaybetti.

Beykozspor bu sonuçla Klasman Grubu'na yükselmeyi garantiledi.

İsmet İnönü Stadı'ndaki maç yağmur altında zaman, zaman çoğalan rüzgar altında oynandı. Grupta şampiyonluğunu ilan eden Leventspor'la takipçisi Beykoz arasındaki maç tempolu ve keyifli geçti.

Maç beraberlik ile tamamlanacak derken Beykoz takımının kazandığı korner atışı sonrasında bulduğu galibiyet golü sonrası tüm futbolcu ve teknik kadrosu sevinç kulesi oluşturdular.

Karşılaşmaya deplasman yasağı olduğu için Beykoz'dan maçı takip etmeye gelen taraftarlar yağmur nedeni ile bir ara stada alınsalar da daha sonra çıkarıldılar ve kale arkasındaki tellerinin ardından takip ettiler.

Maçın ardında  Beykoz Takımı galibiyeti ve dolayısı ile Klasman Grubuna kalmayı coşku ile kutlarken Beykoz'a dönüşte Anadolu Kavağı'n'a kutlama yemeği yendi.




Stat : Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü 
Hakemler : Özer Bektaş, Murat Furkan Söyler, Mesut Şahin
Leventspor : Seyit Cem, Kahraman, Talip, Erkan, Buğra, Kerem ( Dk.33 Çetin ),  Murat , Alpcan ( Dk.62 Tarık Bilal ) Emre, Ayhan ( Dk.81 Ömer Faruk ) Ünal 
Yedekler :  Burak, Kaan, Oğuzhan, Emre
Antrenör : Metin Uzun 
Beykozspor: Ahmet Durmuş, Berkay, Ahmet Karaosman, Metehan, Ali Özgül, Selçuk, Tayfun Dk.90+3 Bartu ), İsa, Ahmet Can Özdemir ( Dk.68 Oğulkan ), Oğuz ( Dk.81 Recep Berk ) Yasin 
Yedekler : Yakup Kaan, Doğukan, Mehmet, Cafer Can, Furkan 
Antrenör : Özgür Ataçocuğu
Gol : Dk.83 Selçuk Kaya 

Müsabakanın önemli anlarına gelince...
Dk.10 Ev sahibi takım atağında Emre ceza alanı dışından şutunu çekti top üstten auta çıktı.
Dk.16 Beykoz 1908 atağı sol kanattan gelişti topla buluşan Yasin Küçük ceza alanına yöneldi, girdiği anda şutunu çekse de Kaleci Seyit Cem topu uzanıp kornere gönderdi.
Dk.33 Leventspor atağında Mehmet Ünal iki savunma oyuncusunu oyundan düşürdü topu sürdü vuruşunda Kaleci Ahmet Durmuş topu çıkardı.

Dk.67 Beykoz 1908 atağında ceza alanı dışından kaleyi yoklayan Ahmet Can Özdemir'in vuruşunda top üstten auta çıktı.
Dk.83 Sağ taraftan Kaptan Tayfun ile kullanılan korner atışından gelen topa arka direk yönünde kafa vuruşu yapan Selçuk Kaya topu ağlara gönderdi. 
Dk.90+4  Sağdan yapılan ortada ceza alanı altı pas noktasından Mehmet Ünal'ın vuruşunu Kaleci Ahmet Durmuş çelip takımını adeta ipten aldı.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...