Pazartesi, Mart 13, 2023

Küçükçekmece Sinopspor'dan muhteşem zafer


Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta lider Küçükçekmece Sinopspor haftaya üç puan gerisinde giren Tekirdağspor'u, hem de deplaslasmanda 3-0 yenerek sezonun en kritik galibiyetlerinden birine imza attı.

Namık Kemal Stadı'ndaki maçı Tekirdağspor Kulüp Başkanı Ekrem Daştan, Adana 1954 FK Başkan Menderes Kutlu, Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan, KİTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Üstünbaş da takip etti. Maçı Bursa bölgesinden Veysel Karani Özkan, Gülşah Nur Şen ve Tuğrul Örer hakem üçlüsü yöneti.

Müsabakaya  kontrollü başlayan misafir takım Küçükçekmece Sinopspor'da 24. dakikada İliyaz Işık  ortalanan topa çok iyi yükseldi ve yaptığı net kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. 0-1


Tekirdağspor 10 kişi kaldı

39. dakikada ev sahibi Tekirdağspor'da Mehmet Uçaş kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Devre 1-0 bitti.

İkinci yarıda baskılı oynayan İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinopspor'da ceza ceza sahası içine atılan uzun topla buluşan İsmail Palta 54. dakikada skoru 2-0 yaptı. 90+5'te yeni transfer Adem Parlak skoru belirledi: 0-3

Üst üste üçüncü galibiyetini alan Sinopspor puanını 41 yaparken 40 puanlı Çorlu 1947'nin önünde zirvedeki yerini korudu. Tekirdağspor ise 35 puanda kalarak dördüncülüğe geriledi.


Rafet Orhan: Mutlu ve gururluyuz

Küçükçekmece Sinopspor Rafet Orhan maç sonu şu açıklamaları yaptı: "Çok iyi oynadık, daha iyi olan taraftık.  Kazandığımız  onuncu maç için gurur duyuyoruz ama çalışmaya devam etmeliyiz. Yalnızca 3 puan aldık. Şampiyonluk yolunda güçlü bir rakibi yendiğimiz için mutluyuz, böyle bir maçta deplasmanda galip taraf olarak ayrılmak,yönetimin ve taraftarın mutlu olması bizim için çok önemli. Teknik ekip ve futbolcularımızı tebrik ediyorum.

Bizleri çok iyi ağırlayan Tekirdağspor Kulüp Başkanı ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ayrıca İstanbuldan gelen taraftarlarımıza karşılaşma öncesi Tekirdağspor taraftarları ,takımımıza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çiçek takdim ettiler. Kendilerine bu nazik düşünceleri için teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi 3.Lig yolunda takımımızın yanındayız.  Bugünkü karşılaşmadan 3-0’lık skorla ayrılan takımımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum. Hedef 3.Lig. Hedef şampiyonluk.” 

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.