Pazartesi, Mart 20, 2023

Küçükçekmece Sinopspor hata yapmadı


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta lider Küçükçekmece Sinopspor, grupta alt sıralarda yer alan Sakarya ekibi Serdivanspor’u 3-1 mağlup etti ve takipçilerinin de kazandığı haftada zirvedeki yerini korudu.

Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda soğuk ve kapalı bir havada oynanan maçı Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av.Recep Şencan, BBP Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ve Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan da takip etti.

Müsabakayı Ankara Bölgesinden Abdurrahman Faruk Avşar, Volkan Altuntaş  ve Okan Delier hakem üçlüsü yöneti. Müsabakın 42. dakikasında serbest vuruş kazanan ev sahibi Küçükçekmece Sinopspor’da topun başına geçen Mustafa Pınar’ın şık vuruşunda kaleci Muhammet Aydın’ın bakışları arasında ağlarla buluştu. Devre 1-0 bitti.

Oyunun genelinde topa daha fazla hakim olan Sinopspor 70. dakikada sağ kanattan ortalan topu çok iyi takip eden Şafak Sarı’nın topu kafa ile ağlara yollamasıyla 2-0 öne geçti. 77’de misafer takım Semih Akyıldız’ın golüyle farkı bire indirse de 90’da Sinohsporlu Abdulkadir Oruçoğlu skoru belirledi: 3-1.

Lider Küçükçekmece Sinopspor hafta içi mesaisinde 22 Mart Çarşamba günü deplasmanda Sakarya Kazımpaşa Birlikspor ile karşılaşırken, Serdivanspor da Çorlu 1947 Spor’u ağırlayacak.

Haber: Yılmaz Aktepe

FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.