Pazartesi, Mart 20, 2023

Küçükçekmece İdman Yurdu'ndan hayati galibiyet


İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta iki ekip adına hayati öneme sahip maçta Küçükçekmece İdman Yurdu deplasmanda Yamanspor'u 3-1 mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir adım attı.

Haftaya 15'er puanla giren iki ekip, Dudullu Stadı'nda karşılaştı. Konuk takım karşılaşmaya çok iyi başladı ve ilk 21 dakikalık bölüme tam 3 gol sığdırdı.

Erken gelen goller
Henüz 11. dakikada rakip stoper ve orta sahanın anlaşmazlığında araya giren Vedat Kuru kaleci ile karşı karşıya kalıp golü attı. 0-1
Dakikalar 19'u gösterirken Volkan Sipahi'nin köşe vuuruşu sonrası oluşan karambolde topa son dokunan Mesut Yıkılmaz farkı ikiye çıkardı.
İki dakika sonra kanattan içeri doğru yapılan ortayı usta işi tek vuruşla tamamlayan Volkan Sipahi skoru 0-3'e getirdi.

Erken gelen gollerle büyük moral bulan Küçükçekmece ekibi maç boyunca önemli fırsatlar yakaladı. 72'de Küçükçekmece İdman İdman Yurdu'nun yeni transferi Muharrem Yiğit Tufan'ın ceza alanına harika ortasında Volkan Sipahi'nin vuruşu az farkla dışarı çıktı 

89'da ev sahibi Yamanspor Muhammed Papo ile bir gol buldu ve karşılaşma 1-3 sona erdi.

Sezona mütevazı bir kadro ile başlayan ve uzun süre düşme hattında yer alan, ara transferde çok sayıda ismi kadrosuna kattıktan sonra çıkışa geçen ve ikinci yarıda tek yenilgisi bulunan Küçükçekmece İdman Yurdu bu sonuçla düşme hattının üstüne çıktı. Kırmızı-Siyahlılar son üç haftada Leventspor, İzzetpaşaspor ve Gülsuyuspor gibi üç önemli ekiple karşılaşacak ve ligde kalmaya çalışacak.

Üst üste üçüncü yenilgisini alan Yamanspor ise haftaya, hemen üstündeki Bayrampaşa Tunaspor'a konuk olacak.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...