Salı, Mart 07, 2023

Kavacıkspor'da moraller yerinde


Bölgesel Amatör Lig 14.Grubunda mücadele eden Beykoz temsilcisi olan Kavacıkspor'da hafta sonunda alınan farklı galibiyet moralleri yerine getirdi.

Yeşil-Beyazlı ekip Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında konuk ettiği Gebze Tayfunspor'u üstün bir oyun sonrasında 4-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etmişti.

Kavacıkspor Kulüp Başkanı Enes Karamaz maça ait yaptığı değerlendirmede, " Futbolcularımıza ve Teknik Kadronuza teşekkür ediyorum. Güzel ve her dakikasını heyecanla takip ettiğimiz bir maç oldu. Eminim ki maça gelenlere de keyif almışlardır. Rakibimiz de sadece futbol oynamaya odaklandığı için tempolu bir futbol sahaya yansıdı. Yarın ( Çarşambe ) Feriköyspor ile deplasmanda hafta içi maçımıza çıkacağız. Ben bu maçın da üst düzey çekişmeli bir maç olarak geçeceği kanaatindeyim. " şeklinde onuştu.

Feriköyspor-Kavacıkspor karşılaşması Yarın ( Çarşamba ) Feriköy Stadında Saat 14.00'de başlayacak. Müsabaka öncesinde Feriköyspor 28 puanla altıncı, Kavacıkspor ise 13 puanla 11.sırada yer almakta.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...