Pazartesi, Mart 13, 2023

Kavacıkspor'a tek gol yetti



Bölgesel Amatör Lig 14. Grup'ta artık prestij maçlarına çıkan ve ekseriytle genç isimlere şans veren Kavacıkspor sahasında Yalovaspor'u 1-0 mağlup etti ve evinde üst üste 2. galibiyetini aldı.

Mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmazken ikinci yarıda Kavacıkspor genç forveti Berat Ali ile bulduğu golle müsabakayı 1-0 galip kapattı. 

Kavacıkspor maçın ilk 25 dakikalık bölümünde beklenmedik sakatlıklar yaşarken 2 oyuncusunu, Burak Gür ve Kadir'i erken oyundan almak zorunda kaldı.

2.Transfer döneminde kadrosunda birçok ismi değişik takımlara veren ve genç oyuncuları ile yola devam Kavacıkspor'da 2006 doğumlu gençlerin yanında 1986 doğumlu tecrübeli Kaptan Adem İnanç yönetiminde ikinci yarının ikinci iç saha maçından da galibiyetle ayrılındı. 

Stat : Kavacıkspor 15 Temmuz
Hakemler : Mete Aylıkoğlu, Kenan Konca, Gökhan Şenlik
4.Hakem : Soner Konca TFF Gözlemci : Ali Rıza Özkan
Kavacıkspor : Eray, Burak ( Dk.20 Berat Ali ), Kadir ( Dk.27 Arda Tokaç ), İsmail, Salih Can, Mehmet Yazıcı, Cenker, Furkan Dalçık, Mustafa ( Dk.87 Mecit ), Adem, Seymen 
Yedekler : Emirhan, Buğra, Ensar, Ekrem, Muhammed Emin, 
Teknik Direktör : Erdem Kodalak
Yalovaspor : Oğuzhan, Burak, Enes, Şükrü, Hüseyin, Ömer Faruk, Furkan Toker, Furkan Özdemir, Tanju, Ersagun Akbar, Talha
Yedekler : Enes, Şerafettin Emre, Berkay, Fatih, Görkem Yaşar, Halil, Ugur, Gençalp, Furkan Gider, Hacı
Teknik Direktör : M.Necdet Toker
Goller : Dk.60 Berat Ali Özgül

Rakibine göre çok genç bir kadro ile çıkan Beykoz temsilcisinde ilk yarı maçlarında yan yana oynayan Elyasa-Muhammed Semiz ikilisinin transfer olup ayrılması sonrasında bölgeye monte edilen Katan Adem İnanç-İsmail Üçkardeş ikilisi rakip ataklarında gole geçit vermedi.

Dk.26 Gerçekleşen konuk takım atağında Ersagun Akbar'ın ceza alanı dışından çektiği şutta top yandan auta çıktı.

Dk.35 Bu kez rakip kaleyi ceza alanı dışından yoklayan isim Kavacıkspor'dan Mustafa Eryılmaz olurken vuruş yandan aut ile neticelendi.

Dk.38 Yalovaspor atağında Ersagun Akbar'ın ceza alanı içinde pozisyon alan Hüseyin'e aktardığı topta bu isim zoru başararak altı pas noktasından topu üstten auta gönderdi.

Dk.44 Kavacıkspor savunması çizgi halinde yakalanıp ofsayt beklentisinde olurken kendi yarı alanından koşu yoluna atılan topla rakip alana atağa çıkan topu süren Furkan Özdemir Kaleci Eray ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yapsa da top yan direkten geri döndü.

Dk.60 Mustafa Eryılmaz ile kullanılan korner atışından gelen topu Kaleci Oğuzhan elinden kaçırdı orada bitiveren genç forvet Berat Ali yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk.75  Kavacıkspor'un 2006 doğumlu gençlerinden olan Arda Tokaç'ın çektiği şutta top direkten döndü.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...