Salı, Mart 21, 2023

Kavacıkspor salladı ama yıkamadı



Bölgesel Amatör Lig 14.Grubunda genç kadrosu ile kalan maçlarında futbol adına sahaya güzellikler yansıtabilme düşüncesindeki Kavacıkspor, grupta şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan İnegöl Kafkas Gençlik karşılaşmasından 2-0'lık mağlubiyetle dönüş yaptı.

Grubun en yüksek bütçeli ve yıllarca profesyonel liglerde oynamış isimlerden de oluşan kadrosu karşısında maç genelinde ortaya koyduğu direnç ile maçı takip eden taraftarlarda olumlu bir izlenim bırakan Beykoz temsilcisi her iki yarıda kalesinde gördüğü bire golün ardından 2-0'lık mağlubiyetle evinde dönüş yaptı.

Stat : Bursa Atıcılar 3 Nolu Çim Saha
Hakemler : Halim Kolancı, Ufuk Çelebi, Erkan Çakaroğlu
4.Hakem : İlyas Onur Saban TFF Gözlemci : Özcan Tekçe
İnegöl Kafkas Gençlik : Ömer, Yusuf, Muhammed Yusuf, Ömercan, Oğuzhan, Furkan ( Dk.88 Mirzacan ), Tugay ( Dk.70 Semih ), Ömer Faruk ( Dk.70 Yusuf ), Ali Arashan ( Dk.88 Cihan ), Sergen ( Dk.77 Muhammed Furkan ), Hakan Öztürk
Yedekler : Faik Doğukan, Özgür, Ege Mehmet, Selimcan, Ferhat
Teknik Direktör : Murat Endes
Kavacıkspor : Buğra, Burak, Kadir, Mehmet, Salih Can, Seymen ( Dk.46 Berat Ali ), Cenker ( Dk.90 Muhammed Emin ), Furkan( Dk.90 Arda Tokaç ), Mustafa ( Dk.77 Ertuğrul ), Adem ( Dk.90 Mecit ), İsmail
Yedekler : Emirhan, Eray, Ekrem
Teknik Direktör : Erdem Kodalak
Goller : Dk.29 Ömer Faruk Boz, Dk.90 Hakan Öztürk
Sarı Kartlar : Yusuf, Muhammed Furkan ( İnegöl Kafkas ), Adem, Burak ( Kavacıkspor )

Erha/Beykoz

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.