Pazar, Mart 12, 2023

İstanbul U12 Ligi şenlik havasında başladı


Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) desteğiyle İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) tarafından düzenlenen 2022-2023 Sezonu U-12 Futbol Ligi şenlik havasında başladı.

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan U 12 Liginin başladığı statlardan biri de Tahtakale Spor Tesisleri oldu.

İlk maç Redoks Tahtakale Kartalları ile İstanbul Aslangücü arasında oynanırken mücadeleyi Ramazan Ordu yönetti.

Maç öncesi Avcılar Belediyesi Spor Müdürü Yusuf Kara her iki takıma da başarılar dileyerek Avcılar Tahtakale Muhtarı Serkan Vatansever, Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat ile birlikte başlama vuruşunu yaptı. Sağanak yağmur altında oynanan maça ailelerin de ilgisi büyük oldu.

Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat ,İASKF  Başkanı Ali Düşmez’e sağladığı katkı ve verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkanı Yılmaz Canpolat, "Bütün kulüplerimiz şenlik havasında müsabakalarını oynayacaklar. Bu imkanı bizlere sağlayan İASKF  Başkanı Ali Düşmez ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'ye  teşekkür ediyorum" dedi. Geleceğin futbolcuların bu sahalarda yetişeceğini dile getiren Canpolat, Sahalarında geleceğin yeteneklerini görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Haber: Yılmaz Aktepe






Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.