Pazartesi, Mart 13, 2023

İnkılapspor yarışa ortak oldu


İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta çok formda ekib ekibin maçında üçüncü İnkılapspor sahasında grup ikincisi Sarıyer Yenimahalle Spor Kulübü'nü 3-1 mağlup etti.

Yenilmezlik serisini 16 maça çıkaran Ümraniye ekibi İnkılapspor böylece, 1 maç fazlasıyla, rakibiyle arasındaki puan farkını 1'e indirdi ve klasman iddiasını sürdürdü.

Yenimahalle 10 kişi kaldı
Beykoz Stadı'nda oynanan ve Mertcan Tubay'ın yönettiği maç zaman zaman gergin bir havada geçti. Maçın 23. dakikasında bir ikili mücadele sonrası iki takım arasında arbede çıktı. Yedek kulübelerinin de karıştığı olaylar tribünlere de sıçradı. İlk 37 dakikada İnkılapspor'a 4, Yenimahalle'ye 1 sarı kart çıkarken 41'de konuk takımın kalecisi Hüseyin ceza sahası dışında gole giden rakibini düşürdüğü için, bariz gol şansını engellemekten kırmızı kart gördü. Bunun üzerine Sarıyer Yenimahalle SK Teknik Direktörü Arda Gençdoğan ileri uçtan Ferdi'yi çıkarıp yedek kaleci Can'ı oyuna soktu. Devre 0-0 bitti.

İnkılapspor 63'te Abdulkadir Açar'la öne geçti. Savunmadan kaptığı topla sol çaprazdan ceza sahasına giren genç futbolda yerden sert bir şutla skoru 1-0 yaptı.

65'te Durmuş'un kendi yarı sahasından gönderdiği uzun topta savunmanın arkasına sarkan Yunus Emre Ayaz önce kalesini terk eden Can ardından savunma oyuncusundan sıyrılarak skoru 2-0'a getirdi

Üst üste kırmızı kartlar
Maçın 68. dakikasında Yenimahalle'den Sercan topsuz alanda, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü ve konuk ekip sahada 9 kişi kaldı. Bu pozisyon da dahil olmak üzere ayrıca maçta Yenimahalle yedek kulübesine 2 kırmızı kart çıktı.

Bu gerginliğin ardından başlayan maçta sağdan ceza sahasına giren Erkan'ın penaltı noktasına doğru çıkardığı pası plase bir vuruşla tamamlayan Yunus Emre Ayaz skoru 3-0 yaptı.

Maçın 80. dakikasında sağdan gelişen Yenimahalle atağında kaleye paralel gönderilen topu arka direkte tamamlayan Ömer Kaçar farkı ikiye indirdi: 3-1.

Bu yenilgi ile Sarıyer Yenimahalle'nin 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Haber: İzzet Karakoç



DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.