Pazartesi, Mart 20, 2023

Gazi Mahallesi ve Bağcılarspor yenişemedi


Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta iki İstanbul ekibinin randevusunda Gazi Mahallesi SK ve Bağcılarspor 2-2 berabere kaldı.

Futbol severlerin ilgi gösterdiği maçta Gazi Mahallesi 16. dakikada Eyüp Yanmış'ın attığı golle öne geçerken Bağcılarspor ikincisi penaltıdan olmak üzere Emirhan Atilla ile 25 ve 45+3'te iki gol buldu. Devre 1-2 sona erdi.

İkinci yarıya daha atak başlayan yine Bağcılarspor olsa da golü bulan Gazi Mahallesi oldu ve 59'da Oktay Fındık'la skor dengelendi: 2-2.


Skor 2-2'yken Bağcılarspor 67'de karşı karşıya net fırsat kaçırdı. Son 20 dakikalık bölümde ise Gazi Mahallesi'nin gözle görülür bir üstünlüğü vardı. Turuncu-Siyalılar'ın 72 ve 84'te iki topu direkten döndü. Buna karşın Bağcılar da son bölümde iki kez gole yaklaştı. Birinde savunma topu çizgiden çıkarırken 82'de konuk ekip ceza sahası içinde endirekt serbest vuruştan faydalanamadı. Bağcılarspor atış sonrası elle oynama itirazlarında da bulunsa da sonuç değişmedi.

Bu sonuçla Gazi Mahallesi'nin ligde kalma umutları azaldı zira turuncu siyahlı ekibin ligde kalması için önündeki Sultangazispor ve Bağcılarspor'u geçmesi gerekiyor. Bağcılarspor da Sultangazispor ile arasındaki puan farkının 2'ye düşmesi nedeniyle skordan memnun olmadı.

Haber: Barış Berber




Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.