Salı, Mart 21, 2023

Feriköyspor coştu bir kere!


Bölgesel Amatör Lig 14. Grup'ta iki İstanbul ekibinin randevusunda Feriköyspor deplasmanda Cankurtaranspor'u 1-0 mağlup etti.

Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda oynanan ve futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maçı Enes Talha Hanbeyoğlu, Mutlu Akbulak, Abdurrahman Kozan hakem üçlüsü yönetti. Dengeli geçen ilk yarıda Cankurtaranspor'un ağlara giden bir topu ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. İkinci yarıda oyunun ağırlığı Feriköyspor'dan yanaydı. Cankurtaranspor savunması uzun süre hata yapmasa da 86'da sahneye çıkan Emirhan Çilli Feriköyspor'a üç puanı getirdi.


Ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayan Feriköyspor üst üste 5. galibiyetini elde ederken ligin ilk yarısında sahasında 4-0 mağlup olduğu rakibinden rövanşı almış oldu. Feriköyspor ayrıca gruptaki İstanbul takımları arasında en üstte olanı ve gelecek sezon da BAL'a devam etme yolunda önemli bir avantaj elde etmiş durumda. Cankurtaranspor da İstanbul ekipleri arasında ikinci sırada ancak bu yenilgi ile Feriköyspor'un 6 puan gerisine düştü.


Öte yandan karşılaşma sonunda saha içi karışırken iki takım arasında arbede yaşandı.

Haber: Çiya Özdemir-Barış Berber

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.