Çarşamba, Mart 08, 2023

Çekmeköy Alemdağspor'a tek devre yetti



İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta yenilgisiz lider Çekmeköy Belediyespor Alemdağspor deplasmanda İstanbul Gümüşhanespor'u 1-0 mağlup etti.

Kağıthane Yeşilce Stadı'nda oynanan maçı Gökhan Hacıoğlu, Mehmet Ali Kısa ve Emre Can hakem üçlüsü yönetti.

Ev sahibi İstanbul Gümühanespor ilk dakikalarda etkili görünse de ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Alemdağspor 11. dakikada kaptanı Ekrem Aydoğmuş’un golü ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu golün morali ile baskılarını sürdüren konuk ekip 30'da Batuhan Çoban’ın şık frikik golüyle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

İlk yarının son bölümlerinde baskılar yapan yapan Gümüşhanespor 42. dakikada Emre Şükür’ün golü ile farkı bire indirdi 1-2. İlk yarının uzatma bölümünde yakaladığı pozisyonu formda golcüsü Engin Can Topal ile değerlendiren Çekmeköy temsilcisi soyunma odasına 3-1’lik galibiyetle girdi.

İkinci yarıda skor avantajı korumayı bilen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ilk yarıda attığı gollerle sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılarak 3 puanla evine döndü.

Haber: Turgay Tokel

ALEMDAĞSPOR (ÇEKMEKÖY)

İSTANBUL GÜMÜŞHANESPOR (KAĞITHANE)


Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...