Salı, Mart 07, 2023

Balatspor Galata'yı zirveden indirdi

 

İstanbul Süper Amatör Lig 7.grup mücadelesinde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Balatspor sahasında lider Galataspor'u konuk etti.Önceki haftalarda lider konumda bulunan Merkezefendispor'a çelme takan Fatih temsilcisi bu hafta da Galataspor'u mağlup ederek zirvenin sahibini değiştirdi.

Emine öz, Canan Cankurtaran, Muhammet Metin Taş hakem triosunun yönettiği zorlu doksan dakikayı Muhammet Balcı'nın attığı golle 1-0 kazanan ev sahibi ekip üç puanın sahibi oldu.

Balat 10 kişi bitirdi
Oldukça gergin geçen maçın sonrasında ev sahibi ekipten Furkan Türkmen kırmızı kart gördü. Fatih temsilcisi aldığı galibiyetle puanını 18' çıkartırken, Galata bir maç eksiği ile 29 puanda kaldı ve liderliği Merkezefendispor'a kaptırdı.

Balatspor haftaya Mecidiyeköyspor deplasmanına giderken, Galataspor sahasında şampiyonluk adaylarından Taçspor'u konuk edecek. 

Grup ateş çemberi

Grupta lider ile 7. sıradaki ekip arasında 9 puan fark bulunuyor ve her ekip neredeyse şampiyonluk adayı. Bu grupta kalan haftalarda heyecan dolu maçlar bizleri bekliyor.

HABER-ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.