Salı, Mart 14, 2023

Bahçelievlerspor'a evinde Kalaycı darbesi


Bölgesel Amatör Lig  11 Grup 18. hafta karşılaşmasında Bahçelievlerspor, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Sakarya temsilcisi Arifiye Kalaycıspor ile GSB Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda karşılaştı.

Mücadeleyi Ankara bölgesinden Bedirhan Efe Akdoğan,Emrah Kul,Ömer Faruk Uyar hakem triosu yönetti. Karşılaşma öncesi Bahçelievler Spor Kulübü Yönetim Kurulu müsabaknın hakemlerine çiçek takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Oldukça kritik bir öneme sahip müsabakada ilk devre konuk ekip Arifiye Kalaycı Spor soyunma odasına 22 dakikada Semih Şaşmaz,24 dakikada Errad Şekerci,31dakikada Emre Sofuoğlu,38 dakikada Özgür Çelik'in attığı gollerle 4-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısınında taraftarının desteğini arkasına alan Bahçelievler Spor sayısız ve çok net gol poziyonlarından yararlanamadı. Ev sahibi ekip 60 dakikada Aykut Çakay ile skoru 4-1 getirdi Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmazken Arifiye Kalaycı Spor maçtan 4-1 galip ayrıldı ve zirveye bende adayım diyen ekip oldu.

Bu skorun ardından puan durumunda ise Arifiye kalaycı spor 3 sıraya yükseldi 38 puanı bulunuyor. Bahçelievler Spor'un sıralamada yeri değişmedi 7 sırada 29 bulunuyor

Haber: Alper Kaderoğlu

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.