Pazartesi, Mart 13, 2023

Bahçelievler Gümüşhanespor'dan hakeme tepki


İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup ekiplerinden Bahçelievler Gümüşhanespor, son oynadığı ve 2-2 sona eren Nartspor maçının hakemlerine tepki gösterdi.

Kulüp Başkanı Özdemir Taşkın'ın imzasıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"11.03 2023 tarihinde Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda ev sahipliği yaptığımız Bahçelievler Gümüşhanespor-Nartspor maçında hakem triosu maalesef gözle görülür ciddi hatalar yaparak müsabakaya damgalarını vurmuşlardır. İkili mücadede adeta darp edilen futbolcumuz can acısı ile itiraz ettiği için kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştır, yöneticimiz atılmıştır, maçın sonuna doğru çok gergin bir ortam oluşmuştur. 

Klasik olarak 'Olabilir hakemler de insandır' kısmına girmek istemiyoruz. Maalesef hakem arkadaşlarımız ya yetersizdir ya da yanlıdırlar. Gördüğünü çalamayan kişiden hakem olmaz.Hakemler ciddi bir şekilde denetim altına alınmalı, gerekirse hesap sorulmalıdır. Kişisel olarak müsabaka içerisinde kendi nefislerini ortaya koyarak yanlı kararlar aldıkları birçok maçımız olmuştur hele önceki haftalardan bir maç var ki resmi kanıt video çekimi ile net ortadadır.

Bizim talebimiz tertemiz, hak edenin emeğinin çalınmadığı bir ortam içerisinde müsabakaların oynanması. Bu noktada yetkili mercilere ricamızdır. Özellikle gözlemci raporlarını lütfen dikkate alsınlar. Özellikle bu hafta oynadığımız Bahçelievler Gümüşhane-Nartspor maçının gözlemci raporunun mutlaka okunmasını özellikle rica ediyorum.


Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.