Perşembe, Mart 09, 2023

Bağcılar ve Sultangazi yenişemedi


Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta iki takım adına da büyük öneme sahip maçta Bağcılarspor ve Sultangazispor 1-1 berabere kaldı.

Gruptaki beş İstanbul ekibi arasında ilk ikiye girip ligde kalmanın hesaplarını yapan iki takım Bağcılar Mahmutbey Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hafta içi olmasına karşın futbol severlerin maça ilgisi büyüktü. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. 43. dakikada soldan yapılan ortayı altıpasta kafayla tamamlayan Raşit Gür Sultangazispor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti.


İkinci yarıda oyuna daha hakim olan taraf Sultangazispor olsa da golü bulan Bağcılarspor oldu. Maçın 79. dakikasında köşe vuruşunun ardından Tarık Babataş gelişine bir vuruşla skoru eşitledi. Bu golden 1 dakika sonda Bağcılarspor Uğurcan’ın atılmasıyla 10 kişi kaldı. Kalan bölümde iki ekibin de atakları olsa da tabela değişmedi.

Böylece Bağcılarspor 24, Sultangazispor 20 puana yükseldi. Bu grupta artık bir İstanbul takımının şampiyon olması pek olası görünmediğinden Kartalspor (27), Bağcılarspor (24), Sultangazispor (20), Gazi Mahallesi (16), Ortaköyspor (15) takımlarından son üçü lige veda edecek.

Haber: Barış Berber

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.