Salı, Mart 14, 2023

'Alem' buysa şampiyon burada


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta seyircisi önünde Kartalgücüspor’u 6-2 yenen Çekmeköy Belediyesi Alemağspor, ligin bitmesine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

11 takımın mücadele ettiği Süper Amatör Lig 4. Grup'un yenilgisiz lideri Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, aldığı başarılı sonuçlarla ligi şampiyonlukla taçlandırırken, Bölgesel Amatör Lige yükselmek için Klasman grubuna kalmayı garantiledi.

Şampiyonluk maçını Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Tuncay Meriç’in yanısıra Onursal Başkan Murat Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tunç Başar, Yüksel Evsen, Deniz Avcı ve Nuh Kurt protokol tribününden birlikte takip ettiler.

Alemdağ Stadı'nda oynanan şampiyonluk maçını Serhad Ürkmez, Ziya Eren Yer ve Muhammet Akçaoğlu yönetirken Ömer Erdem Rizeli müsabakada Saha Komiseri olarak görev yaptı.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u şampiyonluğa taşıyan golleri maçın yıldızı Engin Can Topal (3), Murat Ulu, Batuhan Çoban ve Arda Alim attılar. Konuk ekip Kartalgücü’nün golleri Şükrü Yay ve Kubilay’ın ayağından geldi.

Alemdağspor

Şampiyonluk rekorlarla taçlandı

Teknik Sorumlu Aydın Dursun yönetiminde oynadığı 17 maçta 14 galibiyet ve 3 beraberlik ile yenilgi yüzü görmeden 45 puan toplayan Çekmeköy temsilcisi, ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibinin 10 puan önünde şampiyon oldu. Aydın Dursun’un talebeleri rakip fileleri 49 defa havalandırarak en çok gol atan takım olurken, oynanan 17 maçta kalesinde 16 gol görerek en az gol yiyen takım olma başarısını gösterdiler.

Kartalgücü

Meriç : Şampiyon olduk sıra Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek

Şampiyon oldukları için çok mutlu olduğunu ifade eden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Tuncay Meriç, “Lige iyi bir başlangıç yaptık ve sonucunda yenilmeden şampiyon olduk. İyi bir ekiple yola çıktık, asıl hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lige yükselmek için klasman liginde sadece yedi maçımız kaldı. Bu maçlarıda kazanarak Bölgesel Amatör Lige yükseleceğimize inancım tamdır. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Yönetim Kurulu Üyelerime, Teknik Sorumlumuz Aydın Dursun ve ekibine, futbolcu kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin buldozer gibi

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor sahasında İstanbul Giresunspor'u 7-0 yenerek 7. maçını kazandı.