Salı, Mart 21, 2023

5K Mühendislik Balıkyoluspor'dan imza şov



İstanbul 2. Amatör Lig'de sezona çok iddialı giren 5K Mühedislik Esenyurt Balıkyoluspor transferlerini basına tanıttı.

Ligde fırtına gibi esmeyi hedefleyen Balıkyoluspor Esenyurt Anadoluspor’dan kaleci Oğuzhan Güneysu, Fırat Bulut ve Hasan Alihanoğlu’nun yanı sıra Yeşilkent’ten ise Junior ve Mazau’yu transfer etti. Yine iç transferde takımın önemli isimlerine imza attıran kulüp yönetimi Mart ayının son haftasında başlayacak ligde parolayı şampiyonluk olarak belirledi.

ŞAHİN KIRMIZI: ‘HARİKA BİR TAKIM KURDUK’

İmza töreninde bir birinden önemli açıklamalar yapan 5K Mühendislik Balıkyoluspor Kulüp Başkanı Şahin Kırmızı şunları söyledi: "Gerçekten mükemmel bir takım kurduk. Her mevkide alternatiflerimiz oldu. Karakterli ve başarılı bir oyuncu gurubu oluşturduk. Yeni transferlerle gücümüze güç kattık.

BÖLGENİN GÖZDESİ OLACAĞIZ
Göreceksiniz ligler başladığında keyif veren futbolumuzla bölgenin gözdesi olacağız. Takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Hedefimiz Esenyurt ilçesinde futbol aracılığı ile gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve onların sporla başarılı olmalarını sağlamak. İnşallah büyük taraftarımızla ve semtimizin futbol sevdalılarıyla birçok güzelliğe imza atacağız."

KAPTAN KADİR DEMİRCİ: ‘ŞAMPİYON OLACAĞIZ’
5K Mühendislik Balıkyoluspor futbol takımı kaptanı Kadir Demirci, yapılan başarılı transferlerden dolayı kulüp başkanı Şahin Kırmızı’ya teşekkür ederken, "2 Amatör ligin belki de en güzel kadrolarından birini oluşturduk. Bu anlamda kulüp başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Birçok takımdan yaptığımız başarılı transferlerle inşallah hedefimize kavuşacağız. Esenyurt Naim Süleymanoğlu Tesisleri'nde günde 3 gün idman yaparak lige hazırlanıyoruz. Lig başladığında hazır bir takım olduğumuzu futbol severlerde görecek. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız" dedi. 

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAKLAR

Kulübün yeni transferleri Oğuzhan Güneysu, Fırat Bulut, Hasan Alioğlu, Junior ve Mazau gibi isimlerde 5K Mühendislik Balıkyoluspor’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtirken çok çalışarak şampiyonluk yolunda başarılı sonuçlar elde edeceklerine inanıyor. Kulüp Başkanı Şahin Kırmızı’ya özel olarak teşekkür eden yeni transferler kulüp başkanının kendilerine güvenini boşa çıkarmayacaklarını alacakları sonuçlarla göstereceklerini belirtti.

Haber: İskender Kordu - www.istanbulamator.com

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.