Çarşamba, Mart 08, 2023

1877 Alemdağspor yükselişini sürdürdü


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta son haftalara girilirken oynadığı başarılı futbol ve aldığı galibiyetlerle yükselişini sürdüren 1877 Alemdağspor, deplasmanda Sarıyer temsilcisi Pınarspor ile karşılaştı.

Rakibi karşısında iyi oyun ve iyi mücadele örneği gösteren 1877 Alemdağspor ilk yarıyı iki farklı önde tamamlarken mücadeleyi 3-1 kazanmasını bildi. Mavi Beyazlılar bu galibiyetle 3 puanla evine dönerken yükselişine devam ettiler.

Sarıyer Bld. Çayırbaşı Stadında oynanan mücadeleyi Mehmet Tolga Tarık, Mahmut Can Çilkız ve Kerem Yıldız hakem triosu yönettiler.

Maçın başlamasıyla ile kontrolü eline alan Necmi Erenoğlu ve Şeref Fazlıoğlu’nun talebeleri oyunu rakip yarı alana yığdı. İlk yarı boyunca baskılı bir oyun sergileyen 1877 Alemdağspor, Fatih Barış Sadıkoğlu ve Önder Aldemir’in birbirinden güzel golleri ile devreyi 2-0 öne tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Pınarspor Engin Yüksek’in golü ile farkı bire indirsede, Çekmeköy ekibi bu gole Alper Uğuz ile karşılık vererek sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

21 puana yükselerek üst sıralara tırmanmaya devam eden Necmi Erenoğlu ve Şeref Fazlıoğlu’nun öğrencileri önümüzdeki hafta sonu evinde evinde İstanbul Bafraspor’u misafir ederken, Pınarspor deplasmanda Gültepespor ile karşılaşacak.

Kaynak: futbolamator.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...