Pazartesi, Temmuz 25, 2022

Tahtakale Kartalları'nda dört imza birden


İstanbul 1. Lig ekiplerinden Redoks Tahtakale Kartalları, iç transferde Ümit Yıldız ile yeniden anlaşırken dış transferde Avcılar 1903’ten Doğukan Kılıç, Berke Demir ve Ahmet Adil yeni sezon için renklerine bağladı.

Kulüp başkanı Yılmaz Canpolat yaptığı açıklamada, teknik direktör Abbası Duman ile yola devam etme kararının ardından transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. İç transferde 5 oyuncuyla anlaştıklarını, diğer futbolcularla görüşme halinde olduklarını belirten Canpolat, "Hocamızın vermiş olduğu rapor doğrultusunda dış transferde bugün daha önce Avcılar 1903 takımında forma giyen  Doğukan Kılıç, Berke Demir ve Ahmet Adil  ile görüşme yaparak anlaşmaya varmış bulunmaktayız" dedi.

Başkan Canpolat, ayrıca "Alt yapıya da büyük önem veriyoruz. Yeni sezon kadromuzda alt yapımızdan yetişen 8 oyuncumuza 1.Amatör  Lig kadromuzda yer vereceğiz. Yeni sezonda  Redoks Tahtakale Kartalları Kulübü olarak Süper Amatör Lig'i hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şartlar oluşursa 3veya 4 transfer daha yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...