Pazartesi, Temmuz 25, 2022

Seyit Ahmet Işık: Önceliğim Bölgesel Amatör Lig


Geçen sezona İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşolukspor’da başlayan burada sezon bitince 1. Amatör Lig’de Avcılar Gençlerbirliği’ne transfer olan Seyit Ahmet Işık yeni sezon öncesi teklifleri değerlendirdiğini söyledi.

1999 doğumlu Seyit Ahmet esasen sağ açık ve sol açık olarak oynasa da çok yönlü olmasıyla biliniyor. Oynadığı takımlarda adeta joker olan Seyit, forvet, orta saha, sağ bek ve sol bekte de görev aldı. Süratli futbolu ve adam eksiltmeleriyle bilinen Seyit’in bir diğer lakabı da ‘Rüzgarın Oğlu’... Genç futbolcu tekliflere açık olduğunu belirterek “Süper Amatör Lig tecrübem var. Daha önce BAL’dan da teklif gelmiş ama gitmemiştim. Bu sezon kendimi hazır hissediyorum. Hedefim BAL’da veya iddialı bir ekip kuran bir Süper Amatör Lig takımında oynamak” dedi.

Futbolca Avcılar ekibi Mustafa Kemal Paşaspor’da başlaşan Seyit burada tüm alt yapı kategorilerinde oynarken aynı zamanda 3 sezon Süper Amatör Lig’deki kadroda yer aldı. Genç oyuncu sonra Denizköşklerspor (1 sezon SAL), İstanbul Erzincanspor (2. Amatör’de şampiyonluk), İstanbul Siirtspor (1. Amatör), Avcılar Gençlerbirliği (2. Amatör’den 1. Amatör’e terfi) ve Taşolukspor (SAL)  takımlarında oynadı.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...