Çarşamba, Temmuz 20, 2022

Sarıtaş: Hırslı, gelişime açık bir kulüpte çalışmak istiyorum


TÜFAD İstanbul Şubesi'nde bir önceki dönemde yönetim kurulunda görev yapan tecrübeli futbol antrenörü Hakan Sarıtaş, 2022-23 sezonunda kendisine kulüplerden gelen teklifleri değerlendiriyor.

Hakan Sarıtaş 1976 İstanbul doğumlu olup, futbol antrenörlüğüne 2009 yılında  Kuştepe Spor Kulübü'nde gençlik geliştirme teknik sorumlusu olarak başladı ve burada 4 sezon görev yaptı.

2012 sezonunda Mecidiyeköy Tayfunspor ile Süper Amatöre Lig'de çıkma başarısı gösterdi.

2013 sezonunda Süper Amatör Lig'de Kocamustafapaşaspor'da çalıştı, bir sonraki sezonda yine  Süper Amatör Lig'de Selvispor'da görev yaptı.

2015 sezonundan itibaren 4 sezon aralıksız olarak Harmantepespor'un U-19 ve A Takımında görev aldı. Kağıthane temsilcisi ile 2. Amatör Lig'de şampiyonluk yaşamış ve diğer sezonda bir üst ligde son haftaya kadar play off oynama şansını kovaladı. Sarıtaş Harmantepespor'da 4 sezon çalıştıktan sonra Çatalca temsilcisi Dağyenicespor'da başarılı bir sezon geçirdi.

Harmantepe'de ikinci şampiyonluk
Daha sonra bir alt lige gerileyen "evim" dediği Harmantepspor'a dönen Sarıtaş bu takımla tekrardan üst lige çıkma başarısı gösterdi. UEFA B Lisanslı Hakan Sarıtaş  hedefinin başarılı olmak ve profesyonel liglerde teknik adamlık yapmak olduğunu ve bu sebeple kendisi gibi hırslı, gelişime açık başarıyı hedefleyen kulüpler ile görüşerek teklifleri değerlendirdiğini Yerel Futbol ekibine aktardı.

Antrenörlük bilgi birikimi, donanımı karakteri ve kişiliğiyle de iyi tanınan ve bilinen bir antrenör olarak bilinen Sarıtaş tüm kulüplere, teknik adamlara ve futbolculara yeni sezonda başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.