Salı, Temmuz 26, 2022

'Kulübü 3. Lig'e taşıyacak bir kadro kurduk'


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Küçükçekmece Sinopspor'un başkanı Rafet Orhan, "Kulübü 3.Lig'e taşıyacak  bir takım takım kurduk" dedi.

Sarı-lacivertli ekip 10 Ağustos'ta İstanbul'da  toplanacak ve lig hazırlıklarına Teknik Direktör Murat Şenvardar yönetiminde başlayacak.

Kulüp Başkanı Rafet Orhan eksik mevkilere gerekli takviyeleri yaptıklarını belirterek, "Kulübümüzü 3.Lig'e taşıyacak kadroyu kurduk. Kendi mevkilerinde en iyi futbolcuları alarak transferi noktaladık. 10 Ağustos'ta  futbolcularımızın tamamı gelecek ve saat 16.00’te Kemal Aktaş Stadı'nda top başı yapacağız. Takımımız 15 gün bu tesislerinde çalışacak ve ardından 15 günlük bir kamp dönemi olacak" dedi.

Orhan şöyle devam etti: "Herkes takımımıza ve yönetimimize güveniyor. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için gece-gündüz çalışıyoruz. Bu takımdan başarı isteniyorsa bu herkesin karınca kararınca maddi ve manevi destek vermesi gerekiyor. Sadece maça gelip seyredip, sonra da başarı beklemek doğru olmaz. Herkes elini taşın altına koymalı."

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...