Cumartesi, Temmuz 02, 2022

İstanbul Gençlergücü 'Gücü'nü gösterdi


İstanbul 2. Amatör Lig 9.Grup’a son hafta maçında İstanbul Gençlergücü deplasmanda Bezirganbahçespor’u deplasmanda 4-1 mağlup etti.

Küçükçekmece Halkalı Stadında oynanan Bezirganbahçe Spor İstanbul Gençlergücü spor A-takım maçına deplasman takım İstanbul Gençlergücü Spor hızlı başladı. Dakika 2’de ceza sahası önünde kullanılan firikikte topun başına geçen isim Sercan Günaydın Yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi, 1-0 deplasman takımı İstanbul Gençlergücü spor öne geçti. Her iki taraf da orta saha mücadelesi içinde kıran kırana mücadele ederken ev sahibi takım yakaladığı kontra ataklarda kaleci Umut Yigit yaptığı güzel kurtarışlarla ilk yarının skorunu belirledi: 0-1


İkinci yarıda üst üste goller

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan deplasman takımı İstanbul Gençlergücü spor yakaladığı kontra atakla savunmanın yaptığı müdahale sonrası kulanılan penaltıda santrafor Yavuz Genç dakika 48’de penaltıdan attığı golle skoru 2-0 yaptı. İstanbul Gençlergücü spor kulübü kalecisi Umut Yiğit yaptığı kurtarışlarla maçın ikinci yarısında da rakiplere gol izni vermedi. Dakika 60’da yapılan ortayı iyi takip eden Şeyhmus Genç’in Attığı golle deplasmanda skor 3-0 oldu. Dakika 66’da Yavuz Genç 35 metreden yaptığı sert ve düzgün vuruşla skoru 4-0 yaptı. Maçın 72’inci dakikasında yapılan ortada savunmanın topa elle temasıyla ev sahibi takım Bezirganbahçespor penaltı kazandı. Doğuhan Özen’in kullandığı penaltı vuruşuyla skoru 4-1 yaptı.Mmaçın son dakikalarında her iki takım da girdikleri gol pozisyonlarndan yararlanamadı. Deplasman takımı İstanbul Gençlergücü spor kulübü maçı 4-1 kazandı.

Subaşı: Talihsiz bir sezon geçirdik
İstanbul Gençlergücü spor kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı yaptığı açıklamada “Kendi adımıza talihsiz bir sezon geçirdik Aslında çok iyi ve kaliteli bir kadromuz var ancak özellikle hafta içi maçlarına, işinden izin alamayan futbolcularımız nedeniyle eksik çıktık. Bu durumda futbolcularımız kesinlikle haklı, biz her zaman kendilerine ‘önce iş’ dedik. Sonuçta amatör futbol ligindeyiz, gençlere spor yaptırmak için mücadelemizi veriyoruz. Bununla beraber hafta içi maçlarındaki eksikler olmasa lige daha üst bir konumda devam edebilirdik. Bulunduğumuz 2 Amatör Lig 9’uncu grupta profesyonel liglerden gelen oyunculara karşı genç oyuncularla mücadele ettik" dedi.

Yavuz Genç gol kralı oldu
Subaşı ayrıca "Santrfor oynayan 2002 doğumlu oyuncumuz Yavuz Genç Attığı 15 golle grupta gol kralı oldu. Emek harcayan takımımızda oynayan tüm sporcularımıza verdikleri mücadeleden dolayı çok teşekkür ederiz başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...