Perşembe, Temmuz 28, 2022

Bahçelievlerspor sezonu 1 Ağustos'ta açıyor


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bahçelievlerspor yeni sezon hazırlıklarına 1 Ağustos Pazartesi günü başlayacak.

BAL'da sezona son derece iddialı giren yeşil beyazlı ekip İstanbul'da 15 günlük kamp yapacak. Takım pazartesi günü İstanbul Gönen Otel'de toplanacak ve burada 15 gün boyunca yeni sezona hazırlanacak. Bahçelievler ekibi  teknik direktör Serdar Hoşhan yönetiminde günde çift idmanla sezona hazırlanacak.

"Çok güçlü bir kadro kurduk"
Bahçelievlerspor Sportif Direktörü Gürkan Soysal Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Bundan iki sezon önce profesyonel lig hedefiyle çıktığımız yolda çok önemli bir dönemece geldik. Bölgesel Amatör Lig bizim için çok ciddi bir sınav olacak ancak Bahçelievlerspor Yönetimi olarak biz takımıza güveniyoruz. Başkanımız Levent Dilaver ve yönetim kurulumuzun büyük özverileri ile bu sezon da gerçekten çok iyi bir kadro kurduk. Transfer ettiğimiz isimlerin hepsi kariyer sahibi, başarılı isimler. Transfer konusunda çalışmalar devam ediyor, Serdar Hocamızın isteği doğrultusunda bir iki takviye daha olabilir" dedi.


"Tüm ilçenin desteği arkamızda"

Profesyonel ligi hak eden bir camia olduklarını belirten Soysal, "Profesyonel ligi düşünerek, profesyonelce hareket ederek sezona hazırlanıyoruz. Takımımız yeni sezona İstanbul'un en iyi otellerinden biri olan Gönen Otel'de 15 gün boyunca  hazırlanacak. Üçüncü Lig yolunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bir yönetimimiz var. Türkiye'nin en kalabalık ilçelerinden birinin takımı olmasına karşın uzun yıllar alt kümelerde seyircisiz oynayan bu kulüp artık tüm ilçenin desteğini arkasına almış durumda. Geçen yıl Özel İdare Stadı tıklım tıklım dolmuştu, bu sezon da Özel İdare Stadı konuk ekipler için çok zor bir deplasman olacak. Yönetim olarak futbolun içinden gelmiş insanlarız, göreve geldiğimizden bu yana bundan birkaç yıl sonrasını düşünerek planlama yaptık. El yordamıyla değil, planlı bir şekilde ilerliyoruz. Ben bu kulübün bu sezon 3. Lig'e çıkacağına canı gönülden inanıyorum" diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...