Cumartesi, Temmuz 30, 2022

İkitelli Köyiçi'nde Volkan Sapmaz'a önemli görev


İstanbul 1.Amatör Lig  takımlarından Başakşehir İkitelli Köyiçispor’da Kulüp Başkanı Tahsin Göç, yönetim kurulu olarak aldıkları karar doğrultusunda altyapı sorumluluğu ve genel koordinatörlük görevine Volkan Sapmaz’ı getirdiklerini söyledi.

İkitelli Köyiçi Spor Kulübü'nün kurulduğundan bu yana takımda antrenörlük yapan Volkan Sapmaz kısa bir ayrılığın ardından Genel Koordinatör olarak mavi beyazlılara geri döndü. Genel Koordinatör olan Volkan Sapmaz altyapı ve A takımının kadro yapılanması konusunda Kulüp Başkanı Tahsin Göç ve yönetim kurulu ile birlikte  hareket edecek. Ayrıca Genel Koordinatör Volkan Sapmaz, güçlü bir alt yapı içinde şimdiden kolları sıvadı.  


Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor Kulübü Başkanı Tahsin Göç, "Kulüp olarak yeniden yapılanmaya gittik. Kulübümüzün kurulduğu yıldan bu yana bizimle yürüyen, bu yolda yüreğini koyan, zamanının büyük bölümünü kulübümüz için harcayan Volkan Sapmaz hocamız yeni sezonda yönetim kurulumuzun kararı ile altyapı sorumluluğu ve Genel Koordinatörlük görevine getirildi" dedi.


Göç şöyle devam etti: "Bizler Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor için görev ve sorumluluktan kaçmamaktayız. Bulunduğumuz yeri marka yapan değerlerden biri de spor olup bu değeri daha da ön plana çıkarmak adına var gücümüz ile çalışmaktayız. Yine bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen, en zor zamanlarında bizlerin yanında olan Sayın Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu’na ayrıca teşekkür ederiz.Başakşehir'i daha ileriye götürmek adına birlik olmamız gerekmektedir. Bu ilçe bu takım birlik olduğu sürece daha büyük başarılara koşacaktır" diye konuştu.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.