Pazar, Mayıs 01, 2022

Gerçek Kuzey-Balkan düellosunda kazanan yok


İstanbul 2.Amatör lig 7.Grup'ta Gerçek Kuzeypor-Balkanspor maçı 3-3 sona erdi.

İsmet İnönü Stadı'nda oynanan müsabakayı Erhan Serğın,Osman Emre Bekçi ve Nuri Miski hakem üçlüsü yönetti. Müsabakaya iyi başlayan ev sahibi Gerçek Kuzey 34.Dakikada Eray ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Etiler temsilcisi Gerçek Kuzey 46. dakikada Salih ile skoru 2-0 yaptı.51'de Arda Gerçek Kuzey adına farkı üçe çıkardı.

Sonrasında Balkanspor büyük bir geri dönüş gerçekleştirdi. Küçükçekmece ekibi 60'ta Ferdi, 65'te Furkan ve 85'te Aydın ile 3-3'lük eşitliği sağladı. 



2006'lı Emre iki penaltı kurtardı
Maçın dikkat çeken bir noktası Balkanspor'un 3 penaltı kazanmasıydı ancak mavi-beyazlılar bunlardan sadece birini gole çevirebildi. Gerçek Kuzey'in 2006 doğumlu kalecisi Hüseyin Emre Yörübaş iki penaltı çıkararak dama damgasını vurdu.

Maçta Gerçek Kuzey'den Efe ve Oğulcan, Balkanspor'dan Abdülaziz ve Bahadır kırmızı kart gördü. Gerçek Kuzey ilk kırmızı kartını 84'te görürken beraberlik golünü 10 kişiyken yedi. Diğer üç kırmızı kart 89'da geldi.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Kanlıcaspor'a 'Yıldız'lı pekiyi

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş B Kategorisi 31.Grubuna dahil karşılaşmada Beykoz temsilcisi Kanlıcaspor evinde konuk ettiği Maltepe Yıldızs...