Perşembe, Şubat 24, 2022

Bayburt 1918'de Dudullu hazırlıkları sürüyor


Bölgesel Amatör Lig 6/2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Bayburt 1918 FK, cumartesi günü Nurtepe Stadı'nda oynayacağı Dudullu maçının hazırlıklarına Yeşilce Stadı'nda yaptığı çalışmalarla devam etti. 

Teknik Direktör Zeki Ersoy "Bayburt 1918 olarak sezon başından beri hedefi belli, bir üst lige çıkabilmek. Birinci hedefimiz gruptan çıkmak, daha sonra play offlar oynayabilmek. Bu konuda zaten çalışıyoruz sürekli, oyuncu arkadaşlarımızda bu konuda çok özverililer. Yöneticilerimiz sağ olsunlar devre arası çok güzel bir kamp dönemi geçirdik Antalya'da. Onlarda takımla birlikte oldular. Bir gün dahi yalnız bırakmadılar. Sonra bir Vefa maçı oynadık, burada istemediğimiz bir sonuç geldi ama sonrasında bu hafta Bursa'da oynadığımız maçla beraber bu işi bir yoluna koyduk. Önümüzdeki hafta bir Dudullu maçı var, çok önemli bir maç. Dudullu takımı için de çok önemli, çünkü onlarında alt tarafı ilgilendiren problemleri var... Durum ne olursa olsun biz Bayburt 1918 olarak bu maçı kazanmak zorundayız. Kazanıp hedeflerimize devam edeceğiz" dedi.

Yeni transferlerden de bahseden Ersoy şöyle devam etti: "Gökhan Koç geldi, Antalya kampına katılmıştı. Güzel bir gol attı bu hafta bize 3 puan kazandırdı. Yusuf arkadaşımız geldi, geçen hafta aramıza katılmıştı. Bu hafta ona da görev verdik, o da çok iyi bir performans sergiledi. Bir transferimiz daha var onu bekliyoruz. Beklediğimiz oyuncular var, eğer olumlu olursa bir transfer daha yapacağız ve transfer dönemini kapatacağız. Ondan sonra bu oyuncu grubu ile şampiyonluk yolunda yolumuza devam edeceğiz. Eğer koşullar transfer için uygun olmazsa elimizde çok kaliteli oyuncular var, bu ekiple yolumuza devam edeceğiz."

Haber: Hakan Ertürk - amatorundunyasi.net

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...