Cumartesi, Kasım 20, 2021

Yeşilova Esnafspor'dan son gün 5 transfer birden



Küçükçekmece ilçesini İstanbul Süper Amatör  Lig’de temsil eden Yeşilova Esnafspor, transfer  son gününde 5 yeni futbolcuyu kadrosuna kattı.

Lige Hadımköyspor galibiyeti ile başlayan Yeşilova Esnafspor ligin ikinci hafta maçında deplasmanda Çekmeköy Belediye Alemdağspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puan ile kapatmış ve üçüncü hafta kendi saha ve seyircisi önünde Aksarayaspor’u 4-1 yenmişti. Bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Büyükçekmece Mimarsinanspor ile oynayacak olan Küçükçekmece temsilcisi transfer son gününde 5 yeni futbolcu transferleri yapıldı.

Yeşil beyazlı ekip Bayrampaşaspor’dan Metehan Piriştine, Çanakkale 23 Eylülspor’dan Emirhan Avşar, Avcılar Belediyespor’dan İnan Erkan, Yeni Ufukspor’dan Umut Şahin ve Kestel Belediyespor’dan Ferzan Cebe’yi kadrosuna kattı.

"Hedefimiz şampiyonluk"
Yeşilova Esnafspor Başkan Yardımcısı  M.Cem Özel  “Üç maçta 7 puan alabilirsiniz ancak takım olarak sizleri izleyenlere karşı olan sorumluluğunuzu saha içindeki duruşunuzla göstermelisiniz. Hafta sonu deplasmanda Büyükçekmece Mimarsinanspor ile önemli bir maça çıkacağız. Transferin son gününde 5 yeni futbolcuyu kadromuza katarak elimizi güçlendirdik. Lig uzun bir maraton, hedefimiz elbette grubumuzda şampiyon olmak ve sezon sonunda Bölgesel Amatör’de yolumuza devam etmek istiyoruz. Yeşilova Mahallesi’nin bizleri desteklemesini istiyoruz” dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

U17'de Sultanbeyli Belediyespor Türkiye şampiyonu

U17 Bölgesel Ligi'nde şampiyonluğu Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan finalde Esenl...