Pazar, Kasım 07, 2021

Premier Lig havasındaki maçta kazanan çıkmadı



İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup mücadelesinde Kartalgücü sahasında İstanbul Bulancakspor'u konuk etti. Kartal 75.Yıl Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi. 

Mücadeleyi Sedat Etik,Furkan Karaytu ve Emre Kaya hakem triosu yönetti.


Ev sahibi ekip 26.dakikada Ali Keçeci'nin asistinde Emre Yaşar ile skoru 1-0'a getirdi. Konuk ekip aradığı golü 54.dakikada  Futsal milli yıldızı Muhammet Altunay ile buldu. Fırat Çiçek'in ortasına iyi yükselen Muhammet kaleci Kerem Mert'ten önce kafayı dokundu ve skora denge getirdi.

Her iki ekipte kalan dakikalarda skoru değiştirecek fırsatı bulsa da değerlendiremedi ve zorlu doksan dakika 1-1'lik skorla tamamlandı.

Sürekli itiraza, sürekli oyna

Oldukça çekişmeli geçen mücadelede oyuncular ve teknik heyetler karşılaşmanın hakemine itirazlar etse de, mücadelenin hakem triosu birçok pozisyonu devam ettirdi. Adeta Premier Lig havasında geçen karşılaşmada her iki ekipte penaltılarının es geçildiğini ve net faullerinde dahi verilmediğini belirterek yoğun itirazda bulundular. Mücadelenin 90.dakikasında ev sahibi teknik heyetinden yönetici Tuğrul Kaba itirazından dolayı kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. 

Kartalgücüspor'un penaltı beklediği pozisyonun fotoğrafı üsttedir.

HABER-FOTAĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.