Pazar, Nisan 25, 2021

FK 1864 Sihirli Halı ile uçacak!


İstanbul 1. Amatör Lig'in yeni ekiplerinden FK 1864 yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Geçtiğimiz sezon İstanbul Anadolu yakasından Avrupa yakasına taşınarak adeta kabuk değiştiren FK1864 Kulübü 2. Amatör’de elde ettiği şampiyonluk ile taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun dikkatini çekmeyi başarmıştı. Bu başarının ardından hedefini profesyonellik olarak belirleyen yeşil sarılı takım bu yolda ‘Sihirli Halı’ ile önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. 

"Kültürünü spor ile birleştirmiş bir kulüp"
FK 1864 Kulübü Sportif Direktörü Erol Özbek ve Sihirli Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önal el sıkışarak iki kurumun birlikte yol alması kararı aldılar. Bu birliktelik hakkında açıklama yapan Mehmet Önal ”Halı piyasasında saygın bir marka olarak halkımız tarafından tercih edilmekten mutluluk durmaktaydık. FK1864 takımını sosyal medyadan takip ederken çok ilginç detaylar yakaladık. Örfüne, adetlerine ve sporun ruhuna son derece adapte olmuş havası ile kendilerini çok başarılı bulmaktaydık. Kuzey Kafkasyalıları temsil eden bir kimlikte olmalarına ayrıca önem arz etmekteydi. Kültürünü spor ile birleştirmiş yarışmacı bir takıma sponsor olmaktan mutluluk duymaktayız” dedi.



"Birçok firma sponsorumuz olmak istemekte"
FK 1864 Sportif Direktörü Erol Özbek ise “Geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz görkemli şampiyonluk sonrası takımımıza olan ilgi her geçen gün artarak büyüdü. Bugün geldiğimiz noktada birçok piyasa devi bizimle sponsorluk konusunda anlaşma yapmak istemekte. Bunlardan bir tanesi olan çok önemli halı markası, Sihirli Halı ile el sıkıştık. Kendilerinin desteği ile yeni sezonda gücümüze güç katacağız, şampiyonluk halkamıza bir yenisini ekleyeceğiz. Taraftarlarımız yeni sezonda harika bir takım izleyecekler. Şimdiden bu müjdeyi veriyorum. Taraftarlarımızdan önemli bir isteğimiz var. Bizlere destek olan bu sponsorların varoluşlarını sürdürmeleri ve bizlere olan desteklerinin artarak devam etmeleri için kendilerine destek olunması” ifadelerini kullandı.

Sihirli Halı Beylikdüzü Barış Mah.Adakent Cad.No:4 Daire 19 BeyazCity AVM -  www.sihirlihali.com Instagram adresi:@sihirlihalii Whats up irtibat numarası 05417700151.


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...