Perşembe, Nisan 15, 2021

Arnavutköy Belediyespor cepten yiyor


TFF 3. Lig’deki ilk sezonunda play-off mücadelesi veren Arnavutköy Belediyespor, son haftalardaki kötü sonuçlara bir yenisini ekledi. 

Geçen hafta evinde Fatsa Belediyespor’a 2-0 mağlup olan İstanbul ekibi bu hafta da deplasmanda Edirnespor’a 1-0 yenilerek son 4 maçta 3. mağlubiyetini aldı. Beşinci sırada yer alan yeşil-mavililer için tek teselli takipçileri Derincespor’un da haftayı yenilgi ile kapatması oldu.

Edirne Atatürk Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında ev sahibi Edirnespor üstün bir oyun sergilerken ikinci yarı ise durum tersine döndü ve oyunun hakimiyetini Arnavutköy Belediyespor aldı. İlk yarı birbirinden net pozisyonları cömertçe harcayan Edirne ikinci yarı kapandığı rakibi karşısında duran toptan golünü buldu. 89. dakikada kullanılan serbest atışta ceza alanına yapılan ortayı iyi takip eden Alperen Kuyubaşı Edirnespor’a 3 puanı getiren golü attı.

Arnavutköy Belediyespor haftaya, düşme hattındaki Kemerspor'u konuk edecek.

Haber-Fotoğraf: Engin Akın

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...