Salı, Nisan 06, 2021

Kendileri BAL'da ama sahaları Şampiyonlar Ligi ayarında

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESPOR

Bursa’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Mustafakemalpa Belediyespor yeni sezona ümitli bir şekilde hazırlanıyor.

Savaş Akgün’ün teknik direktörlüğünü yaptığı kırmızı-mavili takım geçen sezon Süper Amatör’de başarılı olan kadronun iskeletini korudu. ‘Kirmastılılar’ iç transferde Golcü Ceyhun Çağlar, Kaptan Hüseyin Ateş, Furkan Turgut, Sol bek Mehmet Sayan, Abdullah Harun Fidan, Ön libero Ekin Şahinkaya, orta saha Uğur Tunca, Sağ bek İdris Demir, kanat Orhan Şimşek, orta saha Salih Topyay ve Kaleci Batuhan Öz ile anlaşırken dış transferde Bartınspor’dan orta saha Cihat Karaman alındı.

MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇE STADI

Stat zemini kusursuz

Yenişehir Belediyespor, İnegöl Kafkasspor, Zaferspor, Gülbahçespor ve Nilüfer 2021 FK ile aynı grupta yer alan Mustafakemalpaşa Belediyespor maçlarını son derece güzel zeminli ve bakımlı sahasınde oynayacak. Geçmiş yıllarda birçok profesyonel takımı konuk eden Mustafakemalpaşa İlçe Stadyumu, sürekli ve muntazaman saha içi zeminiyle Süper Lig takımlarını bile kıskandırıyor. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ulusal basına yaptığı açıklamada İlçe Stadı’nın Şampiyonlar Ligi standartlarında olduğunu söyleyerek “İnşallah takımımız yeni sezonda başarısını sürdürmeye devam edecek” şeklinde konuşmuştu.

İlçeye ikinci kez profesyonel heyecanı yaşatmak istiyor
Mustafakemalpaşa ilçesinin 1923 yılında kurulan temsilcisi Mustafakemalpaşaspor uzun yıllar 2. Lig ve 3. Lig’de mücadele etmiş ancak amatöre düştükten sonra tescilini kaybetmişti. Bu sezon ilçeyi BAL’da temsil edecek olan kulüp daha önce 19 Mayısspor, 1923 Mustafakemalpaşaspor, Büyük Mustafakemalpaşaspor isimleriyle liglerde yer aldıktan sonra nihayet ismini Mustafakemalpaşa Belediyespor olarak değiştirmişti.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.