Cuma, Nisan 30, 2021

Bir stat daha amatör maçlara hazır hale geliyor


İstanbul'un Silivri ilçesindeki Fenerköy içinde bulunan ve nizami ölçülerde olan Fenerköy Stadı’nın tüm eksikleri gideriliyor.

Bir dönem liglerde fırtına gibi esen, başkanlığını Muharrem Eren’in yaptığı Fenerköyspor Kulübü eski parlak günlerine dönmeye hazırlanıyor. Fenerköy Stadı'nın tesislerinin zemini yeni sezon için hazırlanıyor. Aynı zamanda hakem odaları, ışıklandırma, soyunma odaları ve tribünler yenilenen tesis yeni sezonda amatörlerin kullanımına açılıyor. 

Silivri’nin en köklü kulüplerinden olan Fenerköyspor’un köy içinde bulunan stadının tüm temizlikleri tamamladı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatıyla harekete geçen ilgili birim ekipleri öncelikle saha zemininin yabancı ot temizliğini yaptı. Temizliğin ardından da tribünler, soyunma odaları, hakem odaları ve ışıklandırmalar da tamamlanarak yeni sezona yetiştirileceği bildirildi.

Yeni sezona yetişecek
Fenerköyspor Kulüp Başkanı Muharrem Eren yapılan çalışmalar hakkında verdiği bilgilendirmede; “Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’a eksiklerimizi ve talepleri ilettiğimizin ertesi günü ekipler çalışmalarına başladı. Hızlı hizmet ve anında çözümle buluştuk. İnanıyoruz ki tesisimiz yeni sezona yetişecektir ve gençlerimiz tekrar sporla buluşacaktır. Stadımızın öncelikli işi olan zemin temizliği yapıldı. Ardından da yapılan araştırmalar neticesinde tribünlerin yenilenmesi, hakem odalarının yapımı, soyunma odalarının revizyonu ve ışıklandırmalarla tesisimiz yeni sezonda amatör kulüplerimizin hizmetinde olacaktır.

Bu çalışmalarla birlikte federasyon ölçülerinde olan sahamızda artık resmi maçlar da oynanabilecek. Bölgemiz takımlarına ev sahipliği yapmaktan büyük keyif alacağız. Hızlı giden bir çalışma söz konusu ve ekiplerde işlerini biliyorlar. Tüm hazırlıklar tamamlandığında da gerekli müracaatlarımızı yapıp resmi maçların bu statta oynanmasını talep edeceğiz” dedi.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...