Pazartesi, Nisan 19, 2021

İstanbul'da yeni bir stat yükseliyor


Yıllardır kullanılamayan Değirmenköy Tesisleri için tüm imkanlarını seferber eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tesislerin en kısa zamanda tamamlanabilmesi için Spor Bakanlığı ile temasları sıklaştırdı ve sahanın çimleri de teslim edildi.


Profesyonel müsabaka oynanacak seviyede yapımına devam edilen Değirmenköy Stadı’nın çimleri de geldi. 1000 kişi kapasiteli tribünleri ile bölgenin en yeni ve hazır ikinci tesisi olacak olan Değirmenköy Tesisleri yeni sezona yetişmesi için çalışmalara hız verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın yoğun mesai harcadığı ve ikili ilişkilerini de işin hızlıca bitirilmesi için kullandığı gelen bilgiler arasında.

TRİBÜNLER TAMAMLANMAK ÜZERE
1000 kişi kapasiteli Değirmenköy Stadı’nın tribünleri de tamamlanmak üzere. Tribünlerin ana hatlarının ortaya çıktığı ve çatının kapanmasını sağlayacak olan kolonların da atıldığı bir ay içinde üst çatının kaplamasına başlanacağı bildirildi.

ÇİMLER GELDİ
UEFA standartlarında olacak olan tesislerin zemin kaplamasında kullanılacak çimler sahaya geldi. Profesyonel maçlarında oynanabileceği standartta olacak olan tesisler için ilgili kurum sentetik çimlerin serilmesinden önce alanın tesviyesini ve drenajlarının tamamlanması için çalışmalarına başladı. Yapımı hızla devam eden tesislerin yeni sezona yetiştirilmesi planlanıyor.

İstanbul'un Silivri ilçesine bağlı Değirmenköy beldesinin, 1. Amatör Lig'de Değirmenköy 1968 SK isminde bir kulübü bulunuyor. 

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...