Perşembe, Ekim 01, 2020

Ümit Karan Vefa'dan ayrıldı


Geçtiğimiz günlerde futbola döndüğünü açıklayan, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefaspor'la imza töreni düzenlenen Ümit Karan yeşil-beyazlılardan ayrıldı.

Karan, daha önce de çalıştırdığı Makedonya ekibii Shkupi'nin teklifini kabul ederek mavi-beyazlıların yeniden teknik direktörü oldu.

Karan yaptığı açıklamada, menajeri Değer Okşar'la başta Türkiye olmak üzere Avrupa ve Amerika'dan gelen teklifleri değerlendirdiklerini söyledi.

Uzun süren istişareler sonucu Shkupi ile anlaşmaya vardıklarını belirten Karan, şöyle konuştu: "Doğru kararın yarım kalan hikayeyi tamamlamak olduğunu düşündük ve imzayı attık. Hem Galatasaray gibi köklü bir takımda hem de Türkiye'nin milli forması altında top koşturmuş biri olarak, tecrübelerimi ortaya koyup bu takımı şampiyon yapmak, dahası Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde etmek istiyorum. Takım arkadaşlarım, kulüp yöneticilerimin desteği ve inancı tam. Elimden gelenin fazlasını yaparak hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum."

Ümit Karan, başarılı bir sezon geçirerek yarım kalan hikayelerini şampiyonlukla taçlandıracaklarından emin olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: TRT Spor

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...