Pazar, Ekim 11, 2020

Bahçelievlerspor yeni bir sayfa açtı


Köklü bir değişime giden Bahçelievlerspor Kulübü’nde yönetim basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Levent Dilaver “El birliği, güç birliğiyle de Bahçelievlerspor’u hak ettiği yere taşıyacağımıza ise inancımız tamdır” dedi.


Şirin Sürmene Pide’de gerçekleşen yemekli toplantıda kulüple ilgili bilgi veren çiçeği burnundaki Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver, şunları söyledi: “Kulübümüz 1984 yılında kuruldu. O günden bu yana emeği geçen başkan ve yöneticilere teşekkür ederim. Rahmetli olanlara da Allah’tan rahmet dilerim. Bizler kulübümüzü daha iyi konuma getirmek için yola çıktık. Sportif başarıların yanı sıra alt yapıyı da hızlı bir şekilde oluşturma gayreti içindeyiz. Çıktığımız bu yolda tüm Bahçelievler’den destek bekliyoruz. Şimdiden bizlere destek vermeye başlayan Bahçelievler Kaymakamımız İlker Arıkan’a, Bahçelievler Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a, Bahçelievler Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanımız Ayhan Kalkan’a ve diğer bürokrasi görevlilerine de ayarıca teşekkür ederiz.  El birliği, güç birliğiyle de Bahçelievlerspor’u hak ettiği yere taşıyacağımıza ise inancımız tamdır.”

Kahvaltı bittikten sonra basın mensuplarına kişiye özel isimleri yazılı Bahçelievlerspor Kulübü forması takdim edildi. Hediyelerini alan basın mensupları, Bahçelievlerspor camiasına başarılar diledi.

Bu arada Bahçelievlerspor Kulübü, önümüzdeki günlerde her an lig başlayacak gibi antrenörü ve A Takım kadrosunu şekillendirecek.

Haber: Alper Kaderoğlu








Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.