Pazar, Eylül 16, 2018

Kartal 1949 Gençlikspor Kulübü kuruldu

İstanbul futboluna yeni bir kulüp daha katıldı. Tecrübeli teknik adam Osman Erdoğan'ın başkanlığını yaptığı Kartal 1949 Gençlikspor yönetiminde sürpriz bir isimi de bulunduruyor.


Uzun yıllar birçok kulüpte görev yapan, TÜFAD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu'nda bulunan, aynı zamanda Giray Bulak Futbol Akademisi'nin de başında yer alan Osman Erdoğan,kurucusu ve başkanı olduğu Kartal 1949 Gençlikpor'un kuruluş işlemlerini tamamladı. Mavi siyah beyaz renklere sahip kulübün yönetim kurulunda, ünlü teknik direktör Giray Bulak da yer alıyor.


1949, Kartalspor'dan geliyor


Osman Erdoğan Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, uzun yıllar birçok kulüpte görev aldığını, en son Kartalgücü'nü Süper Amatör Lig'e çıkardığını belirterek "Çalıştığımız kulüplerde kimi zaman güzel kimi zaman üzücü anılarımız oldu. Anlaştığımız, anlaşamadığımız yöneticilerimiz vardı. Geldiğim noktada Türk gençliğine daha faydalı olabilme adına kendi kulübümü kurmanın gerekliliğine inandım ve Kartal 1949 Gençlikspor'u kurdum. Kulübün ismindeki 1949, Kartalspor'un kuruluş tarihi. Benim de bir dönem hizmet ettiğim, ilçemizin bu köklü kulübüne sevgimi ve bağlılığımı gösterme adına bu ismi seçtim" dedi. Erdoğan, başında olduğu Giray Bulak Futbol Akademisi'nin bünyesindeki futbolcuları 1949 Gençlikspor'da değerlendireceklerini sözlerine ekledi.


Osman Erdoğan ayrıca kulübün kuruluş aşamasındaki desteklerinden dolayı TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür ve teknik direktör Giray Bulak'a teşekkür etti.


Kartal 1949 Gençlikspor ilk etapta sadece alt yapı liglerinde mücadele edecek. Kulüp çalışmalarını Kurfalı'daki Cihat Arman Spor Tesisleri'nde gerçekleştiriyor.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

U17'de Sultanbeyli Belediyespor Türkiye şampiyonu

U17 Bölgesel Ligi'nde şampiyonluğu Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan finalde Esenl...