Pazar, Haziran 10, 2018

Piyalepaşaspor Sevdet Paftalı'ya emanet

İstanbul Süper Amatör Lig’de ilk sezonunu yaşayacak olan Piyalepaşaspor teknik direktörlük görevini takımın çok iyi tanıyan bir isme, Sevdet Paftalı’ya verdi.


Üç sezondur Piyalepaşaspor’un kaptanlığını yapan ve takımın 2. Amatör’den Süper Amatör’e yükselme sürecinin baş kahramanlarından olan Sevdet Paftalı, ilk teknik direktörlük deneyimini yine bu ekipte yaşayacak. Kulüp Başkanı Abdullah Kazdal, Sevdet Paftalı’ya güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek, “Takımımızı, futbolcularımızı çok iyi tanıyan bir isme teknik direktörlüğü veriyoruz. O takım arkadaşlarını tanıyor, takım arkadaşları onu iyi tanıyor. Bu uyum bize başarıyı getirecektir. İçimiz rahat. Sevdet Paftalı yönetiminde yeni sezonda başarılı sonuçlar alacağımıza inancımız tam” dedi. Paftalı da kendisine güvenen Başkan Abdullah Kazdal ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, yeni sezonda zirve mücadelesi vermek istediklerini dile getirdi.


1982 doğumlu Sevdet Paftalı kariyeri boyunca Gaziosmanpaşaspor, Karadenizspor, Beylikdüzüspor, Ayazağaspor, HEASK, Avcılar Belediyespr, Nişantaşıspor, Ömerli Köyü SK, Çamlıcaspor ve Sefaköy Kartalspor kulüplerinde forma giydi.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.