Salı, Nisan 10, 2018

Yeşilkentspor hız kesmiyor

Avcılar Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Doğa Hospital Yeşilkentspor, geçen hafta aldıkları beraberlik sonrası bu hafta yine galip geldi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. 


Sabah saatlerinde oynanan karşılaşmada ilk gol ev sahibi takımdan geldi. 5. dakikada son haftaların golcü ismi Mehmet Yalçın'ın kafa golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçen Avcılar temsilcisinde 30. dakikada ise sahnede bu kez diğer golcü isim Alican Oğuzkan vardı. Alican'ın yaptığı aşırtma vuruşunda top bir kez daha ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip skoru 2-0'a taşıdı.

Nurullah sakatlahdı
Golden yaklaşık 3 dakika sonra da sahnede bu kez konuk ekibin penaltı golü geldi ve karşılaşmada skoru 2-1'e oldu. 
35. dakika da Doğa Hospital Yeşilkentspor'da ön libero pozisyonunda oynayan Nurullah Can'ın dizinin dönmesiyle acil olarak ambulas ile hastaneye kaldırıldı.


Kalan sürede gelişen ataklardan skor oluşturacak sonuç çıkmayınca maçta ilk yarı Doğa Hospital Yeşilkent'in 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlanmış oldu.


İkinci yarıda da karşılıklı ataklar gelişse de istenilen gol her iki takımdan da bir türlü gelmek bilmedi. Ancak maçta son 5 dakikada rakibine oranla daha fazla ataklar geliştiren ev sahibi ekip, 85. dakikada Uğur Büyük'ün asistinde Alican Oğuzkan'ın kendisinin 2. takımının 3. golünü atmasıyla karşılaşmada durumu 3-1'e getirmiş oldu.


Kalan dakikalarda gol olmayınca müsabaka bu sonuçla bitti. Doğa Hospital Yeşilkent'ten Mahir Yayla karşılaşmadaki centilmenliğinden dolayı da 5 Mevsim Spor'a da teşekkürlerini iletti. 


Muhabir: Gökhan İşbaşar

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...