Perşembe, Nisan 26, 2018

Bu maçı kazanan takım çok sevinemeyecek!

Türkiye U19 Şampiyonası 3 Mayıs’ta başlayacak ancak iki takım henüz belli değil. Üstelik bu takımlardan biri maçı kazanır kazanmaz şampiyona için yola çıkmak zorunda kalacak!


Yarım kalan Çubukluspor-Dolayobaspor maçıyla ilgili Tahkim sürecinin uzaması İstanbul’da programı da etkiledi. Daha önce Gazi Mahallesi ve Beykoz’un gideceği açıklansa da, olaylı maçın tekrar edilmesi nedeniyle eleme maçları programı yeniden yürürlüğe girdi.


19. Grup’u şampiyon bitiren Çubukluspor, 29 Nisan’da Seyrantepe'de Gazi Mahallesi SK ile karşılaşacak. Bu maçın galibi için sıkıntı yok zira galip gelen taraf 4-6 Mayıs tarihleri arasındaki İstanbul grubunda yer alacak.


Gazi Mahallesi-Çubukluspor karşılaşmasının mağlubu ise 2 Mayıs’ta Beykozspor ile karşılaşacak. Bu maçın galibi ise 3 Mayıs’ta, yani karşılaşmadan bir gün sonra başlayacak olan Çanakkale Grubu’nda mücadele edecek. Yani kazanan ekip maç günü yahut ertesi gün Çanakkale’nin yolunu tutacak. Bu maç oynanırken aynı anda Çanakkale’de diğer takımlar teknik toplantıda olacak.
Çanakkale Grubu’nun ertelenip ertelenmeyeceği yahut, İstanbul ekibine ilk gün ‘bay’ hakkı verilip verilmeyeceği henüz belli değil.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Anadolu FK lige tutundu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Anadolu FK sahasında Küçükçekmecespor'u 5-1 yendi.