Pazartesi, Nisan 09, 2018

Maltepe Fındıklıspor coştu bir kere...

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup’ta Maltepe Fındıklıspor, Gülsuyu Asım Kara Stadı’nda ağırladığı Küçüksu Yenimahalle SK’yi 3-2 yenerek üst üste dördüncü galibiyetini aldı.


İlk yarı istekli ve tempolu bir oyun sergileyen Fındıklıspor, devrenin uzatma anlarında sadan Berk’in ortasında Murat Aliçay’ın nefis volesi ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi Maltepe temsilcisi ikinci yarıya da taraftarının desteği ile hızlı başladı. Atılan uzun topta Murat Aliçay yükselerek topu Yunus Emre’nin önüne bıraktı. Yunus Emre ortaladı, Murat Aliçay bu kez kafayla topu ağlara göndirdi: 2-0
Özellikle kanatları iyi kullanan Fındıklıspor 71’de farkı üçe çıkardı. Kaptan Adem’le başlayan atakta Yunus Emre’nin ortasında Murat Aliçay kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti. Bu golden sonra rehavete kapılan kırmızı mavililer Yenimahalle’nin iki golüne engel olamadı. Maç da 3-2 sona erdi.


Maltepe Fındıklıspor üst üste dördüncü galibiyetini alarak “Bu yarışın içinde ben de varım” dedi. Yenimahalle ise dokuz puanda kaldı.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...